Kaip gaminami \"pukuciai\"?

Kaip gaminami "pukuciai"?

Gal kas zinote, kai gaminami "pukuciai", na, mes juos taip vadiname, tai lyg ir tokie kotletukai isvolioti batono gabaliukuose?

pirma karto toki pavadinima girdziu…Nekaltas tikriausiai nevalgiau taip pat Nekaltas

Paprasta - pjaustai batona be plutos siaudeliais (imi batona pastovejusi, kad netrupetu ir pati paprasciausia), siaudelius arba padziovini siek tiek, arba vos vos apkepi, kad butu vos kietesni, lipini tada juos prie paruostu kotletu ir kepi.

Man ish tikro tapo idomu, kaip shis patiekalas vadinasi ish tikruju??? juk tai ne musu nacionalinis valgis. Ish kur jis kilo?
Mano labai ankstyvoj vaikystej mama dirbo restorane, ir pamenu, kag jie man labai patikdavo, tik batonas buvo pjaustomas kubiukais, ir ne kepama o verdama riebaluose, nes visas buvo pasishiaushes nuo tu batono gabaliuku. O shiaip tai ten turbut tikrai paprasta kotletine mase, nors man kazhkodel atrode, kad skaniau Cha cha

Va, man ir kyla klausymas, ar ten paprasta kotletine mesyte, ar ja kazkaip kitaip reikia paruosti… Ir dar - kepti ar virti aliejuje? Kazkaip pagal vaizda atrodo, lyg butu virti…

man irgi atrodo, kad virti riebaluose reikia, nes kiek pamenu, tai jei apvalus buna.
del mesos - tai tikrai paprasta kotletine mesa. tik tiek, kad esu sio patiekaloi valgiusi tik viesho maitinimo istaigose, tai ten, kaip zhinia, i kotletine mesa labai daug batono prideda Mirkt

Kazkada paauglystej paragavau ir man labai patiko, tai paskui pati darydavausi. Imdavau paprasta kotletine mase, kotletukus apvoliodavau plaktam kiausiny ir tada tuose ‘batoniukuose’ (supjaustyti kubeliais ir truputi pakepinti). Tikrai skanu ir graziai atrodo.

bet gi tas batonas baisiai sugeria riebalus Baisu Veee
ar tikrai skanu? Nekaltas

Nu nelabai skanu. Jei nori sumazinti riebalu kieki galima padeti ant popierines serveteles, sugeria dali riebalu.