Raudonieji kopūstai
Ką skanaus galėtumėte pasiūlyti pasidaryti iš raudonojo kopūsto? Aš tai darau tik jų salotas su grietine. Bet juk galima ir ką nors įdomiau pasigaminti?
tik salotas… o be to - juos sveikiausia valgyti zalius
Kazhkada bandzhiau ishvirt sriuba… geriau nebandyk, spalva kaip atskiesto rashalo, i burna nelenda
Tik salotas daryt ish ju
sriubos spalva tikrai specifishka, bet sriuba skani
Tik idomu, kas atsitinka su tuo pigmentu ishvirus ji… Tikiuosi, jis netampa toksishkas
Supjaustai plonomis juostelemis melynaji kopusta ir kepi ant kaitrios ugnies kol gerai apkepa, druska-vos citrinos ir valgai su virtais mazais astunkojais, tinka ir marinuoti, bet juos tada dek gale proceso ir nepilk marinato. Skanu, paprasta ir greita.
O vietoje aštuonkojų netiktų kalmarai
aš kažkada jį nusipirkau, norėjau padaryti kažką panašaus, kaip pas kiniečius- bet jau gi koks jis kartus
Taip ir likau nesupratęs, kaip jį valgyt…
Kalmarai manau nelabai, tiesa sakant nebandziau… Astunkoju nebrangiai buna saldytu HyperRimi ir Mindes Maximoj.
Tai čia gal kalbama apie violetinius kopūstus?
Kopusta ar astunkoji
as tai kru naudoju, tai ishtroshkinu su grietinele bei citrinos sultim (vos vos), ir naudoju kaip garnyra prie keptos zhasies.
kitur panaudot nesugalvoju bet va pabandysiu su ashtunkojais, kuriu, beje nemaciau fafigiaj… tik uz 38Lt/Kg
Jei čia apie kopūstą, tai matyt vietoj jo nusipirkai radisso (ar kažkaip panašiai) salotų gūžę.
Sepijos ( kalmariukai su aštuonkojo čiuptuvais), HRimi, apie 12 Lt/kg.
Neitas velniena valgo tuos astunkojus, pasigiria ir viskas cia jis .
Jai valgai davai susilazinam? bet speju nesilazinsi …
Megstu lazintis. Is kiek?