Raudonieji kopūstai

Raudonieji kopūstai

Ką skanaus galėtumėte pasiūlyti pasidaryti iš raudonojo kopūsto? Aš tai darau tik jų salotas su grietine. Bet juk galima ir ką nors įdomiau pasigaminti?

tik salotas… o be to - juos sveikiausia valgyti zalius Taip

Kazhkada bandzhiau ishvirt sriuba… geriau nebandyk, spalva kaip atskiesto rashalo, i burna nelendaBlogai
Tik salotas daryt ish ju

sriubos spalva tikrai specifishka, bet sriuba skani Taip
Tik idomu, kas atsitinka su tuo pigmentu ishvirus ji… Tikiuosi, jis netampa toksishkas Apakęs

Supjaustai plonomis juostelemis melynaji kopusta ir kepi ant kaitrios ugnies kol gerai apkepa, druska-vos citrinos ir valgai su virtais mazais astunkojais, tinka ir marinuoti, bet juos tada dek gale proceso ir nepilk marinato. Skanu, paprasta ir greita.

O vietoje aštuonkojų netiktų kalmarai???

aš kažkada jį nusipirkau, norėjau padaryti kažką panašaus, kaip pas kiniečius- bet jau gi koks jis kartus Baisu
Taip ir likau nesupratęs, kaip jį valgyt…

Kalmarai manau nelabai, tiesa sakant nebandziau… Astunkoju nebrangiai buna saldytu HyperRimi ir Mindes Maximoj.

Tai čia gal kalbama apie violetinius kopūstus?

Kopusta ar astunkoji???Šypsena

as tai kru naudoju, tai ishtroshkinu su grietinele bei citrinos sultim (vos vos), ir naudoju kaip garnyra prie keptos zhasies.
kitur panaudot nesugalvoju Laimingas bet va pabandysiu su ashtunkojais, kuriu, beje nemaciau fafigiaj… tik uz 38Lt/Kg Nustebęs

Jei čia apie kopūstą, tai matyt vietoj jo nusipirkai radisso (ar kažkaip panašiai) salotų gūžę.

Sepijos ( Šypsena kalmariukai su aštuonkojo čiuptuvais), HRimi, apie 12 Lt/kg.

Neitas velniena valgo tuos astunkojus, pasigiria ir viskas cia jis .
Jai valgai davai susilazinam? bet speju nesilazinsi …

Megstu lazintis. Is kiek?