Mano balandeliai - totalus pravalas

Mano balandeliai - totalus pravalas Žliumbia

Padariau balandeliu pries kelias dienas, tai siandien jau trecia diena pati juos valgau Liūdnas Atrodo viska dariau kaip reikia, bet vyras mesai jaustyti paprase kirvio, o ir kopustas jam kietas pasirode :I man tai lyg ir nieko, valgyt galima Nežinau
Pagelbekit, papasakokit kiek laiko kopusta reikia virinti ir kaip farsa paruosti, ka i ji deti. Be to kaip padaziuka skanu padaryti???

Kadangi balandėlius verdu su citrinos rūgštimi, tas procesas užtrunka apie 3 val. Iš vakaro nusišutinu kopūstą, o faršas-nieko ypatingo-mėsytė, ryžiai, prieskoniukai dar truputėlis vandenuko.
Gal tiesiog kažkas tau nepavyko šį kartą, bet vyras galėtų ir supratingesnis būti… Mirkt

as tai kopusta imetu i dideli puoda ir jam tem beverdant nuimineju po lapa Cha cha
o kokia tu mesa naudojai ? jei jautiena, tai tikrai kieta. as naudoju kiaulienos/jautienos arba vien kiaulienos farsa. jautienos grynas neskanu Ne anksciau, kai netingejau, tai kiekviena savaitgali privirdavau katila balandeliu visai hebrai Cha cha

Veee balandeliai…

Bet temos pavadinimas taj nemirtingas Cha cha
Anyway, as balandeliu jokiu nevalgau… kita kart gal geriau pasiseks MirktCha cha

Viska ir as taip dariau, ir kopusta ir kiauliena naturalia naudojau, ale matyt neistusinau kaip reikalas Liūdnas Kokiam puode jus juos gaminat?

Paprastam puode kartais, o kartais stikliniam troskintuve. Padarau balandelius, pritarkuoju morku, cesnako, ipilu vandens kad apsemtu balandelius ir verdu. Paskui idedu sultinio kubeliu, pomidoru padazo - labai geras prieskonis. O kita karta kai darysi, tai issiimk koki paragavimui is puodo, matysi geras jau ar ne.

as irgi paprastam puode verdu.
puodo dugna iskloju plonom duonos riekelem be plutos (balandeliai neprisvyla (jei puodas prastokas) + duoda skanu duonos kvapa padazhui), sudedu balandelius, pritarkuoju morku, imetu lauro lapu ir troshkinu. bebaigiant troshkintis pomidoru padazho (ne kecupo) pridedu. wsio.

siaip puodas reiksmes neturi.tu svogunus su morkytem pakepini pries dedama i puoda ? as dar ir miltuku sauksta/du pakepu, uzpilu nesudytu tomatu padazu ir suverciu i puoda.aaa ir ryziu i farsa neverdu, o tik pries pradedant gaminti viska juos uzplikau verdanciu vandeniu ir palieku brinkti.
jei nori, kad balandziai butu superiniai, tai statyk visa puoda troskintis i orkaite. troskinti teks labai ilgai, ale kaip skanu Niam niam
Niam niam

Kiekviena seimininke turi savo paslapciu gaminant balandelius.Taciau vienas is pagrindiniu skaniu ir minkstu balandeliu paslapciu-apvirti trumpai lapus ir astriu peiliu nupjauti sustorejusiaslapo koto dalis.Tada balandeliai lengvai formuojami.Manau,kad vis tik geriausia troskinti puoduose su storom sienelem,geriau troskinasi.Pats receptas mesos ir padazo yra klsikinis,kuri galima paivairinti pagal savo skoni.As pvz dedu nemazai krapu i idara,visiems patinka.

NESUPRATAU, O KAM TA CITRINOS RUGSTIS

As ir nelabai supratau, kam ji reikalinga :I
Aciu uz patarimus!!!

Mano mama kai ruosia mesa balandeliams, tai itarkuoja pora bulviu. Atrodo tada ji minkstesne buna Nekaltas Jeigu neklystu Šypsena