Padariau balandeliu pries kelias dienas, tai siandien jau trecia diena pati juos valgau Atrodo viska dariau kaip reikia, bet vyras mesai jaustyti paprase kirvio, o ir kopustas jam kietas pasirode :I man tai lyg ir nieko, valgyt galima
Pagelbekit, papasakokit kiek laiko kopusta reikia virinti ir kaip farsa paruosti, ka i ji deti. Be to kaip padaziuka skanu padaryti???
Kadangi balandėlius verdu su citrinos rūgštimi, tas procesas užtrunka apie 3 val. Iš vakaro nusišutinu kopūstą, o faršas-nieko ypatingo-mėsytė, ryžiai, prieskoniukai dar truputėlis vandenuko.
Gal tiesiog kažkas tau nepavyko šį kartą, bet vyras galėtų ir supratingesnis būti…
as tai kopusta imetu i dideli puoda ir jam tem beverdant nuimineju po lapa
o kokia tu mesa naudojai ? jei jautiena, tai tikrai kieta. as naudoju kiaulienos/jautienos arba vien kiaulienos farsa. jautienos grynas neskanu anksciau, kai netingejau, tai kiekviena savaitgali privirdavau katila balandeliu visai hebrai
Paprastam puode kartais, o kartais stikliniam troskintuve. Padarau balandelius, pritarkuoju morku, cesnako, ipilu vandens kad apsemtu balandelius ir verdu. Paskui idedu sultinio kubeliu, pomidoru padazo - labai geras prieskonis. O kita karta kai darysi, tai issiimk koki paragavimui is puodo, matysi geras jau ar ne.
siaip puodas reiksmes neturi.tu svogunus su morkytem pakepini pries dedama i puoda ? as dar ir miltuku sauksta/du pakepu, uzpilu nesudytu tomatu padazu ir suverciu i puoda.aaa ir ryziu i farsa neverdu, o tik pries pradedant gaminti viska juos uzplikau verdanciu vandeniu ir palieku brinkti.
jei nori, kad balandziai butu superiniai, tai statyk visa puoda troskintis i orkaite. troskinti teks labai ilgai, ale kaip skanu
Kiekviena seimininke turi savo paslapciu gaminant balandelius.Taciau vienas is pagrindiniu skaniu ir minkstu balandeliu paslapciu-apvirti trumpai lapus ir astriu peiliu nupjauti sustorejusiaslapo koto dalis.Tada balandeliai lengvai formuojami.Manau,kad vis tik geriausia troskinti puoduose su storom sienelem,geriau troskinasi.Pats receptas mesos ir padazo yra klsikinis,kuri galima paivairinti pagal savo skoni.As pvz dedu nemazai krapu i idara,visiems patinka.