Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Mano balandeliai - totalus pravalas Žliumbia


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2003 08 22 d. 12:17 pradėjo  pirstine, peržiūrėta 902 k.
Puslapiai: 1 
barskuole
Atkakli gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 387

2003-08-22 12:17 1 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: barskuole Įtraukti barskuole Į adresų knygelę
Padariau balandeliu pries kelias dienas, tai siandien jau trecia diena pati juos valgau Liūdnas Atrodo viska dariau kaip reikia, bet vyras mesai jaustyti paprase kirvio, o ir kopustas jam kietas pasirode :I man tai lyg ir nieko, valgyt galima Nežinau
Pagelbekit, papasakokit kiek laiko kopusta reikia virinti ir kaip farsa paruosti, ka i ji deti. Be to kaip padaziuka skanu padaryti?????


vilka
Patyrusi šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1171

2003-08-22 13:29 2 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vilka Įtraukti vilka Į adresų knygelę
Kadangi balandėlius verdu su citrinos rūgštimi, tas procesas užtrunka apie 3 val. Iš vakaro nusišutinu kopūstą, o faršas-nieko ypatingo-mėsytė, ryžiai, prieskoniukai dar truputėlis vandenuko.
Gal tiesiog kažkas tau nepavyko šį kartą, bet vyras galėtų ir supratingesnis būti... Mirkt


AntOse
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3144

2003-08-23 04:08 3 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: AntOse Įtraukti AntOse Į adresų knygelę
as tai kopusta imetu i dideli puoda ir jam tem beverdant nuimineju po lapa Cha cha
o kokia tu mesa naudojai ? jei jautiena, tai tikrai kieta. as naudoju kiaulienos/jautienos arba vien kiaulienos farsa. jautienos grynas neskanu Ne anksciau, kai netingejau, tai kiekviena savaitgali privirdavau katila balandeliu visai hebrai Cha cha


+++
Ultra dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3401

2003-08-23 04:28 4 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: +++ Įtraukti +++ Į adresų knygelę
Veee balandeliai...

BLACKFISH
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4340

2003-08-23 11:57 5 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: BLACKFISH Įtraukti BLACKFISH Į adresų knygelę
Bet temos pavadinimas taj nemirtingas Cha cha
Anyway, as balandeliu jokiu nevalgau... kita kart gal geriau pasiseks MirktCha cha


barskuole
Atkakli gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 387

2003-08-25 12:12 6 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: barskuole Įtraukti barskuole Į adresų knygelę

AntOse rašė:
as tai kopusta imetu i dideli puoda ir jam tem beverdant nuimineju po lapa Cha cha
o kokia tu mesa naudojai ? jei jautiena, tai tikrai kieta. as naudoju kiaulienos/jautienos arba vien kiaulienos farsa. jautienos grynas neskanu Ne anksciau, kai netingejau, tai kiekviena savaitgali privirdavau katila balandeliu visai hebrai Cha cha


Viska ir as taip dariau, ir kopusta ir kiauliena naturalia naudojau, ale matyt neistusinau kaip reikalas Liūdnas Kokiam puode jus juos gaminat?


Oops
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 6308

2003-08-25 12:39 7 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Oops Įtraukti Oops Į adresų knygelę
Paprastam puode kartais, o kartais stikliniam troskintuve. Padarau balandelius, pritarkuoju morku, cesnako, ipilu vandens kad apsemtu balandelius ir verdu. Paskui idedu sultinio kubeliu, pomidoru padazo - labai geras prieskonis. O kita karta kai darysi, tai issiimk koki paragavimui is puodo, matysi geras jau ar ne.

zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4655

2003-08-26 12:29 8 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę
as irgi paprastam puode verdu.
puodo dugna iskloju plonom duonos riekelem be plutos (balandeliai neprisvyla (jei puodas prastokas) + duoda skanu duonos kvapa padazhui), sudedu balandelius, pritarkuoju morku, imetu lauro lapu ir troshkinu. bebaigiant troshkintis pomidoru padazho (ne kecupo) pridedu. wsio.


AntOse
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3144

2003-08-28 06:36 9 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: AntOse Įtraukti AntOse Į adresų knygelę

pirstine rašė:

AntOse rašė:
as tai kopusta imetu i dideli puoda ir jam tem beverdant nuimineju po lapa Cha cha
o kokia tu mesa naudojai ? jei jautiena, tai tikrai kieta. as naudoju kiaulienos/jautienos arba vien kiaulienos farsa. jautienos grynas neskanu Ne anksciau, kai netingejau, tai kiekviena savaitgali privirdavau katila balandeliu visai hebrai Cha cha

Viska ir as taip dariau, ir kopusta ir kiauliena naturalia naudojau, ale matyt neistusinau kaip reikalas Liūdnas Kokiam puode jus juos gaminat?


siaip puodas reiksmes neturi.tu svogunus su morkytem pakepini pries dedama i puoda ? as dar ir miltuku sauksta/du pakepu, uzpilu nesudytu tomatu padazu ir suverciu i puoda.aaa ir ryziu i farsa neverdu, o tik pries pradedant gaminti viska juos uzplikau verdanciu vandeniu ir palieku brinkti.
jei nori, kad balandziai butu superiniai, tai statyk visa puoda troskintis i orkaite. troskinti teks labai ilgai, ale kaip skanu Niam niam
Niam niam


tetulyte
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 493

2003-08-28 13:00 10 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: tetulyte Įtraukti tetulyte Į adresų knygelę
Kiekviena seimininke turi savo paslapciu gaminant balandelius.Taciau vienas is pagrindiniu skaniu ir minkstu balandeliu paslapciu-apvirti trumpai lapus ir astriu peiliu nupjauti sustorejusiaslapo koto dalis.Tada balandeliai lengvai formuojami.Manau,kad vis tik geriausia troskinti puoduose su storom sienelem,geriau troskinasi.Pats receptas mesos ir padazo yra klsikinis,kuri galima paivairinti pagal savo skoni.As pvz dedu nemazai krapu i idara,visiems patinka.

Jolex
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 227

2003-08-28 13:54 11 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Jolex Įtraukti Jolex Į adresų knygelę
NESUPRATAU, O KAM TA CITRINOS RUGSTIS


vilka rašė:
Kadangi balandėlius verdu su citrinos rūgštimi, tas procesas užtrunka apie 3 val. Iš vakaro nusišutinu kopūstą, o faršas-nieko ypatingo-mėsytė, ryžiai, prieskoniukai dar truputėlis vandenuko.
Gal tiesiog kažkas tau nepavyko šį kartą, bet vyras galėtų ir supratingesnis būti... Mirkt




barskuole
Atkakli gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 387

2003-08-28 16:03 12 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: barskuole Įtraukti barskuole Į adresų knygelę

Jolex rašė:
NESUPRATAU, O KAM TA CITRINOS RUGSTIS


vilka rašė:
Kadangi balandėlius verdu su citrinos rūgštimi, tas procesas užtrunka apie 3 val. Iš vakaro nusišutinu kopūstą, o faršas-nieko ypatingo-mėsytė, ryžiai, prieskoniukai dar truputėlis vandenuko.
Gal tiesiog kažkas tau nepavyko šį kartą, bet vyras galėtų ir supratingesnis būti... Mirkt





As ir nelabai supratau, kam ji reikalinga :I
Aciu uz patarimus!!!!!!


neziniuxe
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 673

2003-08-28 16:17 13 žinutė iš 13 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: neziniuxe Įtraukti neziniuxe Į adresų knygelę
Mano mama kai ruosia mesa balandeliams, tai itarkuoja pora bulviu. Atrodo tada ji minkstesne buna Nekaltas Jeigu neklystu Šypsena

Puslapiai: 1 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 444.281 145 Narių klube 702 Banga.lt laikrodis 02:57 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Mano balandeliai - totalus pravalas :-(

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai