Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Pono Chainiko virtuvė


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2003 08 07 d. 08:12 pradėjo  MB600, peržiūrėta 106458 k.
Puslapiai: 1 2 3 4 5 +10 paskutinis> 
MB600
Ultra gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1538

2003-08-07 08:12 1 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MB600 Įtraukti MB600 Į adresų knygelę
Na žvejai, daug ****elinat apie zvejybas, meetus ir t.t.
O apie kulinarija nešnekat.
Sakau reiktu tema tokia uzvesti, kur kiekvienas galetu parasyti, koki tai receptuka kaip žuvi paruošti, visokiom pozom, Sioma apie grybus tegu parašo.
Taigi pirmas žuvies paruošimo būdas

Zuvis folijoje.
Vienas is dazniausiai gamtoje ruosiamu zuvies budu.
Imamam isskrosta ir isvalyta zuvis,
zvies vidu apibarstome prieskoniais (aš naudoju druskyte ir pipiriukus), isukame i folija ir uzkasama i karstas anglis. Po 10-15 minuciu galima ja valgyti Niam niam


sadyvra
Banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 13294

2003-08-07 08:18 2 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: sadyvra Įtraukti sadyvra Į adresų knygelę

MB600 rašė:
Na žvejai, daug ****elinat apie zvejybas, meetus ir t.t.
O apie kulinarija nešnekat.
Sakau reiktu tema tokia uzvesti, kur kiekvienas galetu parasyti, koki tai receptuka kaip žuvi paruošti, visokiom pozom, Sioma apie grybus tegu parašo.
Taigi pirmas žuvies paruošimo būdas

Zuvis folijoje.
Vienas is dazniausiai gamtoje ruosiamu zuvies budu.
Imamam isskrosta ir isvalyta zuvis,
zvies vidu apibarstome prieskoniais (aš naudoju druskyte ir pipiriukus), isukame i folija ir uzkasama i karstas anglis. Po 10-15 minuciu galima ja valgyti Niam niam

Tituliniame, 3 iš apačios Juokiasi

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/205938.41-=(1999997156
Labas


MB600
Ultra gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1538

2003-08-07 09:35 3 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MB600 Įtraukti MB600 Į adresų knygelę
Bet ten kryžiuočio tema. Jis tik žalia žuvi valgo. O man receptukai ir paruošimo būdas rūpi. Labas

MB600
Ultra gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1538

2003-08-07 09:37 4 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MB600 Įtraukti MB600 Į adresų knygelę
Ir dar, čia ne tik apie žuvi, čia ir apie grybus ir apie turisto pusryčius prašom rašyti.

salatis
Geras senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5289

2003-08-07 11:15 5 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: salatis Įtraukti salatis Į adresų knygelę
apie turisto pusrycius:
isverdi puode ryzius arba makaronus.
tada atsidarai skarbonke troskintos jautienos(ne kiaulienos, o jautienos, ir kuo pigesnes, kad kuo maziau riebalu butu),
suverti tushonke ir ryzius arba makaronus i keptuve ir pakepi kokias 5 min. tada jau galima est taip arba su keciupu.
dioshevo nadiozhno i serdyto....


salatis
Geras senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5289

2003-08-07 11:20 6 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: salatis Įtraukti salatis Į adresų knygelę
mano megiamiausias keptos zuvies receptas:
labiausiai tinka lydeka arba lynas.
paimi supjaustyta gabaliukais ir pasudyta zuvi.
ja iskepi ant aliejaus be jokiu pribanbasu.
tada i ta likusi alieju su issileidusiais zuvies taukais privarai stambiai pjaustytu svogunu ir kepi kol iskepa(skaidrus pasidaro).
bekepant an cibuliu dar pipiru pribarstai...
tada sudedi iskepta zuvi i gilu bliuda, ir uzpili ja cebuliais keptais su visu aliejum ir taukais.
tada ta bliuda uzdengi ir duodi pastovet kokias 5min , kad visa smarve i zuvi susigertu...

po to suedi.


salatis
Geras senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5289

2003-08-07 11:21 7 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: salatis Įtraukti salatis Į adresų knygelę
ir is vis, moderatoriai galetu sita tema i virsu uzkelt visiem laikam...

turistux
Geras banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 13810

2003-08-07 11:27 8 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: turistux Įtraukti turistux Į adresų knygelę
taigi maisto forumas dar yra labiau tam reikalui pritaikytas, jaučiu, mirs ši tema greitai.

salatis
Geras senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5289

2003-08-07 11:33 9 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: salatis Įtraukti salatis Į adresų knygelę
tai ir uzkelk virsun, kad nemirtu greitai...

turistux
Geras banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 13810

2003-08-07 12:02 10 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: turistux Įtraukti turistux Į adresų knygelę
kai turistavau prie Lakajų, zjbs sriubytė gavosi iš stiklainio lietuviško \"Šiupinys\", tik dar pridėjau bulvių, morkų, svogūnų, grietinės Liežuvis

Simonas vardu Petras
Blogiausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 16196

2003-08-07 12:10 11 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Simonas vardu Petras Įtraukti Simonas vardu Petras Į adresų knygelę
Geriausias žvejo maistas :

Produktai :
1. Lašiakas (lašiniai, jei kam neaišku)
2. Juoda duona
3. Svogūnai (galvomis)
4. Kečupas.
5. (svarbiausias) degtinė

Paruošimo būdas :

Duona storom riekėm supjaustoma, svogūnai nulupami, lašiakai supjaustomi.
Ant duonos pilamas storai kečupas, po to supjaustyti svogūnai. Lašiakai atskirai ant celofaninio maišiuko. Tada viskas paeiliui žralinamaKandaKandaKanda užgeriant degtine iš bonkos. Niam niamNiam niam

Labas Skanaus Niam niam


Deivisga
Senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5010

2003-08-07 12:30 12 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Deivisga Įtraukti Deivisga Į adresų knygelę

Simonas vardu Petras rašė:
Geriausias žvejo maistas :

Produktai :
1. Lašiakas (lašiniai, jei kam neaišku)
2. Juoda duona
3. Svogūnai (galvomis)
4. Kečupas.
5. (svarbiausias) degtinė

Paruošimo būdas :

Duona storom riekėm supjaustoma, svogūnai nulupami, lašiakai supjaustomi.
Ant duonos pilamas storai kečupas, po to supjaustyti svogūnai. Lašiakai atskirai ant celofaninio maišiuko. Tada viskas paeiliui žralinamaKandaKandaKanda užgeriant degtine iš bonkos. Niam niamNiam niam

Labas Skanaus Niam niam


Dar tiktu ir samane Taip


vk_
Geras banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 15300

2003-08-07 12:32 13 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vk_ Įtraukti vk_ Į adresų knygelę

turistux rašė:
kai turistavau prie Lakajų, zjbs sriubytė gavosi iš stiklainio lietuviško \"Šiupinys\", tik dar pridėjau bulvių, morkų, svogūnų, grietinės Liežuvis

Kai šitiek papildomai pridedi, tai gera sriuba gausis ir iš vandens su sultinio kubeliu...


salatis
Geras senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5289

2003-08-07 12:37 14 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: salatis Įtraukti salatis Į adresų knygelę
is kirvio irgi nebloga gautus tiek dadejus

Deivisga
Senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5010

2003-08-07 12:47 15 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Deivisga Įtraukti Deivisga Į adresų knygelę
Sitaip reikia virti vezius:

Paimi puoda.
Pripili vandens.
Uzkaiti.
Pridedi krapu (butinai zaliu), druskos (jokiu kitu prieskoniu det negalima, nes sugadina skoni).
Kai uzverda vanduo, supili vezius.
Verdi apie 15 minuciu.
Isimi vezius.
Juos valgai ir geri Alus.
Kai suvalgai, varai vel veziaut (butinai pasiimi Alus)


sadyvra
Banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 13293

2003-08-07 12:52 16 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: sadyvra Įtraukti sadyvra Į adresų knygelę

Simonas vardu Petras rašė:
Geriausias žvejo maistas :

Produktai :
1. Lašiakas (lašiniai, jei kam neaišku)
2. Juoda duona
3. Svogūnai (galvomis)
4. Kečupas.
5. (svarbiausias) degtinė

Paruošimo būdas :

Duona storom riekėm supjaustoma, svogūnai nulupami, lašiakai supjaustomi.
Ant duonos pilamas storai kečupas, po to supjaustyti svogūnai. Lašiakai atskirai ant celofaninio maišiuko. Tada viskas paeiliui žralinamaKandaKandaKanda užgeriant degtine iš bonkos. Niam niamNiam niam

Labas Skanaus Niam niam

nu, blyn, baigiu seilėm paspringt

Niam niamGirtasVeeeGirtasNiam niamGeraiTaurėAlusNiam niamVeeeBaisu


MB600
Ultra gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1538

2003-08-07 13:15 17 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MB600 Įtraukti MB600 Į adresų knygelę
Na kaip čia jūs paverėte. Pritariu salačiui keliam ją į viršų. Įsipareigoju kiekviena savaite po receptuką. Pats gamtoj visokius ekspermentus darau.

Štai dar vienas iš Kolos pusiasalio

Imami skruosti kiršliai
Šiek tiek druskos į vidu pabarstome ir
mauname ant vytelių kurios smeigiasi aplink laužą.
Kiršlio skrostas pilvas atsukamas į ugnį.
Po 15 bone apetito


MB600
Ultra gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1538

2003-08-07 13:17 18 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MB600 Įtraukti MB600 Į adresų knygelę
Dar prisiminiau turistokų laikus kaip bulves kebdavome lauže.
Tai šiaurėje rac. patobulinimas buvo.

imamos bulvės i įpjaunamos iki vidurio,
Tada ten kišami lašinių griežinėliai.
Viskas susukama į folija ir iį anglis.
Super kaip skanu.
Na šis patiekalas tinka prie siomos mėgstamo gėrimo
rauginto pieno


Omer
Ultra gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1594

2003-08-07 13:20 19 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Omer Įtraukti Omer Į adresų knygelę
Sveiki, mano receptuks( saslykas is karpio):
daromas is karpio, karpis nuskutamas, isvalomas, tada supjaustomas nedideliais gabaliukais ir itrynus druska bei pipirais sumaunamas ant iesmo ir kepamas ant zariju. Gerai


MB600
Ultra gerietis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1538

2003-08-07 15:24 20 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MB600 Įtraukti MB600 Į adresų knygelę
Sioma esi grybautojas, gal kokį musmirių receptuką pateiktum?

žVYNAS
Dažnas dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 840

2003-08-07 15:51 21 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: žVYNAS Įtraukti žVYNAS Į adresų knygelę

Deivisga rašė:
Sitaip reikia virti vezius:

Pridedi krapu (butinai zaliu), druskos (jokiu kitu prieskoniu det negalima, nes sugadina skoni).



As dar dedu 2 skilteles cesnako, 1 vidutini svoguna, 5-7 zirnelius pipiro ir 3-4 lauro lapus, kad gadintu skoni tai nepastebejauNe. Kiti dar baigiant isvirt ipila alaus, bet as kaip zmotas ji geriau susipiluNiam niam i pilva


žVYNAS
Dažnas dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 840

2003-08-07 16:01 22 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: žVYNAS Įtraukti žVYNAS Į adresų knygelę

MB600 rašė:

Imami skruosti kiršliai
Šiek tiek druskos į vidu pabarstome ir
mauname ant vytelių kurios smeigiasi aplink laužą.
Kiršlio skrostas pilvas atsukamas į ugnį.
Po 15 bone apetito


Ziobrius ir taip kepam, tik nepamirsti pipiriuko ir cesnakelio susmulkintos skilteles itrint dar reikia, o jei ant greito tai dar nugaroje ipjovas padarai, itriniNiam niam, nera ko ligintNiam niam


Deivisga
Senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5010

2003-08-07 16:03 23 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Deivisga Įtraukti Deivisga Į adresų knygelę

žVYNAS rašė:

Deivisga rašė:
Sitaip reikia virti vezius:

Pridedi krapu (butinai zaliu), druskos (jokiu kitu prieskoniu det negalima, nes sugadina skoni).



As dar dedu 2 skilteles cesnako, 1 vidutini svoguna, 5-7 zirnelius pipiro ir 3-4 lauro lapus, kad gadintu skoni tai nepastebejauNe. Kiti dar baigiant isvirt ipila alaus, bet as kaip zmotas ji geriau susipiluNiam niam i pilva


Del skonio nesigincijama, bet man tai veziai pats tas tik su krapais ir druska.Taip


turistux
Geras banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 13810

2003-08-07 18:54 24 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: turistux Įtraukti turistux Į adresų knygelę
Deivisga, man atrodo, kad tavop skonis greitai pasikeis Šypsena Nekaltas

kryziuotis
Blogas senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 5668

2003-08-07 23:15 25 žinutė iš 641 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: kryziuotis Įtraukti kryziuotis Į adresų knygelę
Merse, tai ir tema reikejo atidarinet: Maistas is skarbonkiu plius darzovesMirkt Pazadi kiekviena savaite atidaryt po nauja skarbonkeJuokiasi tik garnyra keist?Cha chaCha cha Ryba cia ir nekvepiaJuokiasiJuokiasiJuokiasi O saslas is sterko- coolMirkt arba : sprindinej eseriokai skarovarkej..... jei kas bande, tas zinoŠypsena

Versti kitą puslapį
Puslapiai: 1 2 3 4 5 +10 paskutinis> 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Žvejų klubas: 1.697 Žinučių forume 1.863.686 3.006 Narių klube 2.179 Banga.lt laikrodis 06:35 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Žvejų klubas

Moderuoja: sadyvra, saruj, Mansell, BangaLT
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Pono Chainiko virtuvė

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai