Kaip ishkepti gerus lietinius?
Man visada kazhko jie per stori ishena
Kokius idarus naudojate?
As tai perku Malsenos tesla ir sau galvos nesuku. Siaip man tai visai skanus gaunasi. O siap kadangi esu surio megeja , tai megstu ir surio idara. I ta blyna inynioju surio, kai kada dar desrele ir apkepu. O ant virsaus galima uzpilti ketcupo, kas kaip jau cia megsta kiti tirpdo sviesta…
va sito ir as nemoku gerai iskepti tai per storas, tai suplysta…ech, o kartais taip norisi
Kaip liulia7 minėjo, tai lietiniams kepti tinka Malsenos greito paruošimo tešla.
Aš tai darau iš 1 kiaušinio, stiklinės vandens ir miltų. Gaunasi gerai.
Tesla maisau mikseriu-tada jokiu gumuliuku.Vietoj vandens -pienas.
Skaniau.Miltus reguliuoju-kad tesla butu skysta, kazkaip "is akies"
Pastaruoju metu pamegom juos kaip deserta- brukniu uogiene arba trintos braskes ir plakta grietinele
nueini i artimiausia iki arba vpmarlet parduotuve, nusiperki su norimu idaru, namie pasisildai ant mazos ugnies, ir valgai…
Jei nori namie daryti tai labai gerai malsenos tesla blyneliams, ja ismaisai, iskepi paprastai ir valgai…
Skanaus
Ne, man maximos ne vienas pusfabrikatis nepatinka… kazhkas labai specifishko juose yra , jau nemazhai ishbandzhiau, dabar net minties tokios nekyla ju pirkti
Apie malsena… ne geresnes nuomones. Pabandzhiau viena karta tuos blynelius, ten tiek kvapniuju medzhiagu prideta, kad permusha naturalu skoni, idaras beveik nesijauchia. Taip ir nukishau nebaigta pakeli kazhkur i pati kampa… vdrug badas, suvalgychiau
O ash visada pati darau ir man labai skanus gaunasi Va, ir vakar kaip tik uzsimaniau, tai pritaisiau su varske ir su bananais. Su staigiai juos sukirtom. Dabar kai pagalvoju vel norisi
Kadangi tai mano kasdieninis darbas-(dirbu kavinej)tai jau automatiskai l.geri gaunasi,blogu nemoku.Vanduo ,druska ,kiausiniai(naminiai)ir aliejus.viskas.Ojau idarai -jusu fantazija
I teshla butinai ipylu aliejaus. Butina gera keptuve (kas yra gera keptuve?), prie kurios neprisvyla. O idaras - laisve fantazijai.
Ir dar miltai!!! Pamirsote Is didelio rasto iseinam is krasto
oba,dar ir miltu reikia Klysti -zmogiska
Achiu…keptuve gera… bet teshla turi buti labai skysta? jei su aliejum teshla ar tepti keptuve?
Kodel kiaushiniai naminiai???
caca_va rašė:
Achiu…keptuve gera… bet teshla turi buti labai skysta? jei su aliejum teshla ar tepti keptuve?
Kodel kiaushiniai naminiai???
taip ,tesla turi buti skystoka ,(kaip grietinele),keptuves tepti nereikia jei pili alieju i tesla,na o kiausiniai naminiai -skanesni blynai ir geltonesni
ee parashykit apie idarus.
kaip juos daryti? koks mesos idaras? koks varskes idaras? (desreles, bananai viduj nedomina)
ACIU
Achiu KamiliuX… ten tiek idaru prirashyta… niekada netgi neragavau… bus proga ishmeginti
man tai geriausiai iseina juos kepti nusipirkus malsenos miltu spec. blyneliams, tuomet plonuciai tokia ir skanuciai iseina , o del idaro, tai cia kaip papuola
Malsenos misiniai man , blynai skanesni, kaip kazkas minejo, is kiausiniu, miltu ir pieno. As be gumuliuku uzmaisau taip: pora kiausiniu sumusu, pamaisau su sakute, siek tiek pienuko, tada dedu miltu ir maisau, kad butu tirsta, vos ne sausa mase, tada skiedziu pienu/vandeniu. Kepam ant sausos teflonines keptuves.
Musu seimyna dievina toki idara:
An blyno dedama puse isilgai perpautos desreles, uzbarstoma puslankiais pjaustyto svoguno, tarkuoto surio, ir aptepama keli sauksteliai grietines, sumaisytos su tomatu padazu. Suvyniojam ir kepam