Kaip ishkepti gerus lietinius?

Kaip ishkepti gerus lietinius?

Man visada kazhko jie per stori ishenaBlogai
Kokius idarus naudojate?

As tai perku Malsenos tesla ir sau galvos nesuku. Siaip man tai visai skanus gaunasi. O siap kadangi esu surio megeja Niam niam, tai megstu ir surio idara. I ta blyna inynioju surio, kai kada dar desrele ir apkepu. O ant virsaus galima uzpilti ketcupo, kas kaip jau cia megsta kiti tirpdo sviesta…

va sito ir as nemoku gerai iskepti Nekaltas tai per storas, tai suplysta…ech, o kartais taip norisi

Kaip liulia7 minėjo, tai lietiniams kepti tinka Malsenos greito paruošimo tešla.

Aš tai darau iš 1 kiaušinio, stiklinės vandens ir miltų. Gaunasi gerai.

Tesla maisau mikseriu-tada jokiu gumuliuku.Vietoj vandens -pienas.
Skaniau.Miltus reguliuoju-kad tesla butu skysta, kazkaip "is akies"Šypsena
Pastaruoju metu pamegom juos kaip deserta- brukniu uogiene arba trintos braskes ir plakta grietineleNiam niam

nueini i artimiausia iki arba vpmarlet parduotuve, nusiperki su norimu idaru, namie pasisildai ant mazos ugnies, ir valgai…
Jei nori namie daryti tai labai gerai malsenos tesla blyneliams, ja ismaisai, iskepi paprastai ir valgai…
Skanaus Mirkt

Ne, man maximos ne vienas pusfabrikatis nepatinka… kazhkas labai specifishko juose yra Nekaltas, jau nemazhai ishbandzhiau, dabar net minties tokios nekyla ju pirkti
Apie malsena… ne geresnes nuomones. Pabandzhiau viena karta tuos blynelius, ten tiek kvapniuju medzhiagu prideta, kad permusha naturalu skoni, idaras beveik nesijauchia. Taip ir nukishau nebaigta pakeli kazhkur i pati kampa… vdrug badas, suvalgychiauKandaCha chaCha cha

O ash visada pati darau ir man labai skanus gaunasi Niam niam Va, ir vakar kaip tik uzsimaniau, tai pritaisiau su varske ir su bananais. Su Vyras staigiai juos sukirtom. Dabar kai pagalvoju vel norisiTaip

Kadangi tai mano kasdieninis darbas-(dirbu kavinej)tai jau automatiskai l.geri gaunasi,blogu nemokuCha cha.Vanduo ,druska ,kiausiniai(naminiai)ir aliejus.viskas.Ojau idarai -jusu fantazijaNekaltas

I teshla butinai ipylu aliejaus. Butina gera keptuve (kas yra gera keptuve?), prie kurios neprisvyla. O idaras - laisve fantazijai.

Ir dar miltai!!! Pamirsote LaimingasIs didelio rasto iseinam is krasto Drovus

oba,dar ir miltu reikiaApakęs Cha cha Klysti -zmogiskaFlirtas

Achiu…keptuve gera… bet teshla turi buti labai skysta? jei su aliejum teshla ar tepti keptuveNekaltas?
Kodel kiaushiniai naminiai???

taip ,tesla turi buti skystoka ,(kaip grietinele),keptuves tepti nereikia jei pili alieju i tesla,na o kiausiniai naminiai -skanesni blynai ir geltonesniGerai

ee parashykit apie idarus.
kaip juos daryti? koks mesos idaras? koks varskes idaras? (desreles, bananai viduj nedomina)

ACIU

Gal pravers:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/125739.222-=(1031914667

Achiu KamiliuX… ten tiek idaru prirashytaApakęs… niekada netgi neragavau… bus proga ishmegintiGerai

man tai geriausiai iseina juos kepti nusipirkus malsenos miltu spec. blyneliams, tuomet plonuciai tokia ir skanuciai iseina Taip, o del idaro, tai cia kaip papuola Cha cha

Malsenos misiniai man Ne, blynai skanesni, kaip kazkas minejo, is kiausiniu, miltu ir pieno. As be gumuliuku uzmaisau taip: pora kiausiniu sumusu, pamaisau su sakute, siek tiek pienuko, tada dedu miltu ir maisau, kad butu tirsta, vos ne sausa mase, tada skiedziu pienu/vandeniu. Kepam ant sausos teflonines keptuves.

Musu seimyna dievina toki idara:
An blyno dedama puse isilgai perpautos desreles, uzbarstoma puslankiais pjaustyto svoguno, tarkuoto surio, ir aptepama keli sauksteliai grietines, sumaisytos su tomatu padazu. Suvyniojam ir kepam Niam niam