Kaip reik kepti duona ?

Kaip reik kepti duona ?

la,

Katra duona balta ar juoda reik kept? artinka abi? ir kaip jus kepat? ar verdat duona aliejuj (kaip fri bulves ) ir kaip reik kept/virt aliejui kad nebutu duona tokia kieta kad vos ikandi arba atvirksciai visai neiskepus. Kaip jus cesnaku trinat ar kaip maciau parduotuvej primetot gabaliuku cecnako ir viskas (netrinat ).
Zodziu pasidalinkit savo mintim. Pav. ar tinka duona su saulegrazom kepimui ir .t.t.

Na… as tai visada balta duona kepu, o jeigu nenori, kad butu kieta, tai kepk neilgai, iki kol biski paruduosNiam niamNiam niam
Na, reikia praktikos ir viskasTaip

as tai kepu balta duona. Ir kepu kaip fri bulves, nes zymiai greiciau ir man skaniau Niam niam O paskui iskepta duona dar silta idedu i celofanini maiseli, tada ant duonos ispaudziu dar cesnaku nemazai, paskui apibarstau vegeta ir druskos dar imetu biski. tada uzrisu mazga ir gerai pakratau ta maiseli su duona, ir dar uzrista reikia palikti kokiom 2 valandom, tada buna labai geras aromatas. skanaus Niam niamNiam niamNiam niamJuokiasi

na tavo kepimas mane sudomino,tikrai isbandysiu si metoda ipac kad reik i maiseli sudet tai sito nezinojau.

tiesa pamirsau paklaust o kai katik iskepta duona sumeti i maiseli tas maiselis nuo karscio neisilydis ? gal geriau naudot specialu plasmasini inda su dangteliu ???

Liuks ideja su maiseliu ar uzdaru indu.

Pas mumi favorite Palangos duona. Dar silta galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu suriu.

as kepu balta duona, nes kepta juoda man neskani.

Hm… ash tai kepu dazhniausiai juoda…Ir daug aliejaus i keptuve ipilu, beveik kaip fritiurinej Cha cha O chesnako nenaudoju Nekaltas Kazhkaip man labiau patinka druska. Dauuug druskos Niam niam [zhinau, kad nesveika, bet ka padarysi… Juokiasi]

As visada valgau duona su saulegrazomTaipTinka ir keptaj duonajGeraiTaip
O man siajp patinka su suriu kepta duonikeGirtasNiam niamNiam niam

Skaniausia balta kepta duona ( j) o as ja galima sakyti, kad verdu aliejuje, taip geriau apskrunda ir tada buna Niam niam Niam niam

nucia ziuriu daukas raso duona kepta apibarsto suriu,as niekad nebandes duonos keptos apibarstytos suriu,suris tai isilydo kazin kaduoda tas suris ir koks skonis buna keptos duonos su suriu ???

Mmm, skanu kepta Duonyte Niam niam. Shiaip Mamyte kepa, kartais ir verda aliejuje. Ne ypac ilgai, bet skaniai. Cesnaku kartais trinam, o kartais ir ne, kaip norim. Skanu labai pamirkius padaze imerkti i suri, ir tuomet Duonyte aplimpa suriu… Laimingas

O koks tas padazas ???

Kadangi su Alus nedraugauju, tai nei chipsai, nei kepta duona manes perdaug netraukia Ne

Taciau kuomet vasaros metu tenka uzsukti i netoli palangos esancia kultine vietele (berods) "Pas Juozapa" kur HbH ka tik pagaminta pilsto, mielai palaikau co. duonos su lydytu suriu valgyme. Tikrai Gerai tik man atrodo, ten kazkas daugiau nei tik suris… o gal tiesiog reikia zinoti koki suri deti Nekaltas

Man labiausiai patinka juostelėmis supjaustyta duona, pabarstyta druska ir gerai įtrinta cesnaku. Dazniausiai valgome plezia nes ten daugiau nekazka pasiimsi, o prie vandens, gamtoje taip norisi valgyti.

ir man su suriu…Niam niamNiam niamNiam niam

O ar valgot kepta duona velai vakare? as kai tokiu laiku uzvalgau amzinai poto turiu bedu su skradzio skausmais tad valgau tik diena vakare vengiu.

Siaip duona kepam lauke, issinesam fritiurne (kaip ji vadinasi, po velniu), susipjauste duona (balta dazniausiai) kubeliais ja iskepam, po to sutraiskyta cesnaka suverciam ant isimtos duonos ir ismaisom. Sudedam duona i stiklinius indelius, uzdedam sutarkuota suri su prieskoniais ir i mikrobangine. Psio. Labai skanu…