Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Kaip reik kepti duona ?


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2003 07 08 d. 14:20 pradėjo  valbal, peržiūrėta 17850 k.
Puslapiai: 1 2 paskutinis> 
Ramass
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1022

2003-07-08 14:20 1 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ramass Įtraukti Ramass Į adresų knygelę
la,

Katra duona balta ar juoda reik kept? artinka abi? ir kaip jus kepat? ar verdat duona aliejuj (kaip fri bulves ) ir kaip reik kept/virt aliejui kad nebutu duona tokia kieta kad vos ikandi arba atvirksciai visai neiskepus. Kaip jus cesnaku trinat ar kaip maciau parduotuvej primetot gabaliuku cecnako ir viskas (netrinat ).
Zodziu pasidalinkit savo mintim. Pav. ar tinka duona su saulegrazom kepimui ir .t.t.


laurra
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 11745

2003-07-08 14:23 2 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: laurra Įtraukti laurra Į adresų knygelę
Na... as tai visada balta duona kepu, o jeigu nenori, kad butu kieta, tai kepk neilgai, iki kol biski paruduosNiam niamNiam niam
Na, reikia praktikos ir viskasTaip


aistulka
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 485

2003-07-08 14:28 3 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: aistulka Įtraukti aistulka Į adresų knygelę
as tai kepu balta duona. Ir kepu kaip fri bulves, nes zymiai greiciau ir man skaniau Niam niam O paskui iskepta duona dar silta idedu i celofanini maiseli, tada ant duonos ispaudziu dar cesnaku nemazai, paskui apibarstau vegeta ir druskos dar imetu biski. tada uzrisu mazga ir gerai pakratau ta maiseli su duona, ir dar uzrista reikia palikti kokiom 2 valandom, tada buna labai geras aromatas. skanaus Niam niamNiam niamNiam niamJuokiasi

Ramass
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1022

2003-07-08 15:06 4 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ramass Įtraukti Ramass Į adresų knygelę

aistulka rašė:
as tai kepu balta duona. Ir kepu kaip fri bulves, nes zymiai greiciau ir man skaniau Niam niam O paskui iskepta duona dar silta idedu i celofanini maiseli, tada ant duonos ispaudziu dar cesnaku nemazai, paskui apibarstau vegeta ir druskos dar imetu biski. tada uzrisu mazga ir gerai pakratau ta maiseli su duona, ir dar uzrista reikia palikti kokiom 2 valandom, tada buna labai geras aromatas. skanaus Niam niamNiam niamNiam niamJuokiasi


na tavo kepimas mane sudomino,tikrai isbandysiu si metoda ipac kad reik i maiseli sudet tai sito nezinojau.


Ramass
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1022

2003-07-08 15:10 5 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ramass Įtraukti Ramass Į adresų knygelę

aistulka rašė:
as tai kepu balta duona. Ir kepu kaip fri bulves, nes zymiai greiciau ir man skaniau Niam niam O paskui iskepta duona dar silta idedu i celofanini maiseli, tada ant duonos ispaudziu dar cesnaku nemazai, paskui apibarstau vegeta ir druskos dar imetu biski. tada uzrisu mazga ir gerai pakratau ta maiseli su duona, ir dar uzrista reikia palikti kokiom 2 valandom, tada buna labai geras aromatas. skanaus Niam niamNiam niamNiam niamJuokiasi


tiesa pamirsau paklaust o kai katik iskepta duona sumeti i maiseli tas maiselis nuo karscio neisilydis ? gal geriau naudot specialu plasmasini inda su dangteliu ???


GreenTea
Dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 165

2003-07-08 16:31 6 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: GreenTea Įtraukti GreenTea Į adresų knygelę
Liuks ideja su maiseliu ar uzdaru indu.

Pas mumi favorite Palangos duona. Dar silta galima apibarstyti tarkuotu fermentiniu suriu.



Nnokiuke
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1707

2003-07-08 16:58 7 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Nnokiuke Įtraukti Nnokiuke Į adresų knygelę
as kepu balta duona, nes kepta juoda man neskani.

V
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3341

2003-07-08 18:34 8 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: V Įtraukti V Į adresų knygelę
Hm... ash tai kepu dazhniausiai juoda...Ir daug aliejaus i keptuve ipilu, beveik kaip fritiurinej Cha cha O chesnako nenaudoju Nekaltas Kazhkaip man labiau patinka druska. Dauuug druskos Niam niam [zhinau, kad nesveika, bet ka padarysi... Juokiasi]

[email protected]
Geriausia senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3334

2003-07-08 19:56 9 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: P@ranoia Įtraukti P@ranoia Į adresų knygelę
As visada valgau duona su saulegrazomTaipTinka ir keptaj duonajGeraiTaip
O man siajp patinka su suriu kepta duonikeGirtasNiam niamNiam niam


Starss
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1387

2003-07-08 23:44 10 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Starss Įtraukti Starss Į adresų knygelę
Skaniausia balta kepta duona ( j) o as ja galima sakyti, kad verdu aliejuje, taip geriau apskrunda ir tada buna Niam niam Niam niam

Ramass
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1022

2003-07-08 23:50 11 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ramass Įtraukti Ramass Į adresų knygelę
nucia ziuriu daukas raso duona kepta apibarsto suriu,as niekad nebandes duonos keptos apibarstytos suriu,suris tai isilydo kazin kaduoda tas suris ir koks skonis buna keptos duonos su suriu ???



Haliucinacija
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3785

2003-07-09 00:15 12 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Haliucinacija Įtraukti Haliucinacija Į adresų knygelę
Mmm, skanu kepta Duonyte Niam niam. Shiaip Mamyte kepa, kartais ir verda aliejuje. Ne ypac ilgai, bet skaniai. Cesnaku kartais trinam, o kartais ir ne, kaip norim. Skanu labai pamirkius padaze imerkti i suri, ir tuomet Duonyte aplimpa suriu... Laimingas

Ramass
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1022

2003-07-09 00:24 13 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ramass Įtraukti Ramass Į adresų knygelę

Haliucinacija rašė:
Mmm, skanu kepta Duonyte Niam niam. Shiaip Mamyte kepa, kartais ir verda aliejuje. Ne ypac ilgai, bet skaniai. Cesnaku kartais trinam, o kartais ir ne, kaip norim. Skanu labai pamirkius padaze imerkti i suri, ir tuomet Duonyte aplimpa suriu... Laimingas


O koks tas padazas ???


MrFroid
Geriausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 8439

2003-07-09 00:43 14 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: MrFroid Įtraukti MrFroid Į adresų knygelę

valbal rašė:
nucia ziuriu daukas raso duona kepta apibarsto suriu,as niekad nebandes duonos keptos apibarstytos suriu,suris tai isilydo kazin kaduoda tas suris ir koks skonis buna keptos duonos su suriu ???


Kadangi su Alus nedraugauju, tai nei chipsai, nei kepta duona manes perdaug netraukia Ne

Taciau kuomet vasaros metu tenka uzsukti i netoli palangos esancia kultine vietele (berods) \"Pas Juozapa\" kur HbH ka tik pagaminta pilsto, mielai palaikau co. duonos su lydytu suriu valgyme. Tikrai Gerai tik man atrodo, ten kazkas daugiau nei tik suris.. o gal tiesiog reikia zinoti koki suri deti Nekaltas



aistulka
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 485

2003-07-09 09:35 15 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: aistulka Įtraukti aistulka Į adresų knygelę

valbal rašė:

aistulka rašė:
as tai kepu balta duona. Ir kepu kaip fri bulves, nes zymiai greiciau ir man skaniau Niam niam O paskui iskepta duona dar silta idedu i celofanini maiseli, tada ant duonos ispaudziu dar cesnaku nemazai, paskui apibarstau vegeta ir druskos dar imetu biski. tada uzrisu mazga ir gerai pakratau ta maiseli su duona, ir dar uzrista reikia palikti kok


iom 2 valandom, tada buna labai geras aromatas. skanaus Niam niamNiam niamNiam niamJuokiasi









AS TAI ISKART KARSTA DUONA SUMETU IR NIEKO TEN NEISSILYDO


tiesa pamirsau paklaust o kai katik iskepta duona sumeti i maiseli tas maiselis nuo karscio neisilydis ? gal geriau naudot specialu plasmasini inda su dangteliu ???




kaunas-el
Atkaklus dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 241

2003-07-09 12:19 16 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: kaunas-el Įtraukti kaunas-el Į adresų knygelę
Man labiausiai patinka juostelėmis supjaustyta duona, pabarstyta druska ir gerai įtrinta cesnaku. Dazniausiai valgome plezia nes ten daugiau nekazka pasiimsi, o prie vandens, gamtoje taip norisi valgyti.

Frezja
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 720

2003-07-09 12:20 17 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Frezja Įtraukti Frezja Į adresų knygelę

U_r_T_e_X rašė:
As visada valgau duona su saulegrazomTaipTinka ir keptaj duonajGeraiTaip
O man siajp patinka su suriu kepta duonikeGirtasNiam niamNiam niam


ir man su suriu...Niam niamNiam niamNiam niam


Ramass
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1022

2003-07-09 13:21 18 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ramass Įtraukti Ramass Į adresų knygelę
O ar valgot kepta duona velai vakare? as kai tokiu laiku uzvalgau amzinai poto turiu bedu su skradzio skausmais tad valgau tik diena vakare vengiu.

VB
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 10961

2003-07-09 14:25 19 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: VB Įtraukti VB Į adresų knygelę
Siaip duona kepam lauke, issinesam fritiurne (kaip ji vadinasi, po velniu), susipjauste duona (balta dazniausiai) kubeliais ja iskepam, po to sutraiskyta cesnaka suverciam ant isimtos duonos ir ismaisom. Sudedam duona i stiklinius indelius, uzdedam sutarkuota suri su prieskoniais ir i mikrobangine. Psio. Labai skanu...

Ramass
Patyręs dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1022

2003-07-09 15:42 20 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ramass Įtraukti Ramass Į adresų knygelę

VB rašė:
Siaip duona kepam lauke, issinesam fritiurne (kaip ji vadinasi, po velniu), susipjauste duona (balta dazniausiai) kubeliais ja iskepam, po to sutraiskyta cesnaka suverciam ant isimtos duonos ir ismaisom. Sudedam duona i stiklinius indelius, uzdedam sutarkuota suri su prieskoniais ir i mikrobangine. Psio. Labai skanu...


Tai nori pasakyt kad duona kepi ant groteliu ??? o kur pili alieju ??? Cha cha Juokiasi


VB
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 10961

2003-07-09 16:00 21 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: VB Įtraukti VB Į adresų knygelę

valbal rašė:
Tai nori pasakyt kad duona kepi ant groteliu ??? o kur pili alieju ??? Cha cha Juokiasi


Na fritiurine mes vadinam ta čiūdapiečka Cha cha kur aliejus pilasi, sietelis yra ir visa kita (gi sakiau, kad zn kaip ji kitaip vadinasi Liežuvis )...
Be be be- smaikstuolis Liežuvis Cha cha


mandarinka
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 395

2003-07-10 10:25 22 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: mandarinka Įtraukti mandarinka Į adresų knygelę
na as irgi kepu tik balta duona, nes ji man skaniausia kepta Šypsena o itrintas cesnaku duonos juosteles galima pamirkyti i majonezo ir surio padaziuka, kuri reikia pasildyti, o tadu jau niam niam Niam niamNiam niam

atika
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 7567

2003-07-10 10:37 23 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: atika Įtraukti atika Į adresų knygelę
kepam tik juoda duona, supjaustom plonom riekelem, i keptuve pripilam taip normaliai aliejaus ir laukiam kol graziai apskrus is abieju pusiu, tuomet itrinam cesnaku ir megaujames...Niam niamDar tiesa ir druska pabarstome Taip

NeverNeverland
Naujas dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 17

2003-07-10 14:50 24 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: NeverNeverland Įtraukti NeverNeverland Į adresų knygelę
Ahs darau taip:
1) ishkepu balta duona supjaustyta ~2x2x8cm shiaudeliais
2) sumaishau smulkiai supjaustyta chesnaka su majonezu ir aptepu juo duona
3) sudedu viska i didele lekshte, uzhtarkuoju fermentinio surio ir viska i mikrobange kol suris ishsilydo
4) ishtraukiu ish mikrobanges ir valgau Šypsena
skanaus Mirkt

btw, geriausia kepta duona su suriu Vilniuj mano gomuriui yra \"Avily\"


Shiaurine
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1065

2003-07-10 18:22 25 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Shiaurine Įtraukti Shiaurine Į adresų knygelę
as dazniausiai kepu palangos plikyta. sudedi i verdanti alieju ir pakepini iki kiek norisi. svarbu, kad gabaliukai nebutu stori, geriausiai siaudeliais. labai skanu iskeptus apibarstyti siek tiek su druska, uzdeti keleta saukstu majonezo, tarkuoto surio, ismaisyti ir imesti i ikaitinta orkaite keletui min arba mikrobange. tada tai buna Gerai Niam niam

Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 443.525 145 Narių klube 702 Banga.lt laikrodis 06:31 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Kaip reik kepti duona ?

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai