<b>kaip pagamint chipsus?

kaip pagamint chipsus?

gal kas zino koki recepta kaip tie chipsai gaminami… man nesigauna kazkaip… aishku galima nueit ir nusipirkt, bet uzsimaniau ishmokt pasigamint patsCha cha

sukis &quot;Pasidaryk pats&quot; o siaip susipjaustai spulkiai zalias bulves ikaitini gerai alieju ir kai isimsi bulbes berk ant ju ka nori tik reikia druskos antraip bus labaiVeee o siaip dalykas taiNiam niam

net neisivaizduoju??? cia reikia fritiurine turet man rodosLaimingas

ech chipse tu chipse. as kai darau, tai pjaustau plonai bulve skersai, kad butu dideli ploni ovalus blynai, o kai isverda aliejuje, apibarstau vegeta ir DZIOVYTAIS KRAPAIS. ju reikia dauggggg. tada niam niam buna.

jeigu klausima prijungtum prie tame paciame puslapyje esancios temos:
http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/175226.83-=(156277477
pasaulis tikrai neapsiverstu, o tvarkos butu daugiau Kietas

KAžko nesupratau… Nekaltas Tu čia stengiesi daryti tvarką, o iš rinkimų į moderatoriu pasitraukei. Nežinau MAnau, būtum buvęs išrinktas ir galėtum sau tą tvarką daryt… Nekaltas

Nedarau as tvarkos, tiesiog niervai nelaiko Kietas
As cia dirva busimiem m ruosiu… Cha cha prierzinsiu liaudi, tai bet koks isrinktas moderas zmonem atrodys lyg angelas Juokiasi

p.s. pasitraukti is kovos del moderatoriaus posto realiai neturejau galimybes - nei siuliaus nei ka, tiesiog pradejo kazkas balsuoti… o paskui viskokie mol jis cia ta daro del m., ana del m.
blablabla… tai dabar kai ant to klausimo X uzdejau galiu sau ramiai reikst galvoje gulincias mintis… ar kas gali buti geriau…? Cha cha

tai ka jei jau nesi moderatorius tai negali kitu sudrausti ir pasakyti kad pries akis yra tokia pati tema?

nepyk bet chia kazka uzgrybavai man atrodo… nes tokios pachios temos niekur arti neradau… o kaip buna nuskutamos bulves…na… man zinok visai nerupiŠypsena tai kodel turejau klausima jungt prie temos kur yra pamineta &quot;bulve&quot;? Nekaltas Juokiasi
man atrodo , kad pasaulis neapsivers jei sukuriau man reikalinga tema… ir nematau ko chia del to nervuotis… gal maziau sedek prie kompo ir isheik i gryyyna ora…Šypsena nes bent jau man keistai atrodo kai zmones nervinasi del tokiu nieku…Liežuvis

nezinau ar pastebejai, bet paprastai aliejuje virtos chipsu formos bulves vistiek labiau buna panasios i keptu bulviu negu i chipsu skoniŠypsena ash jau esu toki varianta bandes, bet tai man nelabai primine chipsus, kuriuos galima butu prilygint parduotuvese parduodamiems estrella, sandiego ar kt… idomu kaip jie ten gamina…

DunDurakas… tai o toje nuorodoje… nieko neparasyta? perskaicius nekyla itarimu kodel tau nesigauna taip kaip gamykloj…? apie bulves… kad jos specialios… apie tai kaip zmones bande…
oi liaudis pashla… Kietas

… ash chia tiesa sakant nesuprantu ko chia ardaisi… kas tau ten ikando… Nekaltas

tarp kitko mane yra karta viena tokia sheima pavaishinus namu salygomis pagamintais chipsais ir galiu pasakyt, kad nereikejo jiems specialiu tam bulviuKietas o skonis buvo neprastesnis uz firminius!!!Šypsena

pats tikriausias budas - nusipirkti parduotuvejCha cha

mrfroid: chipsu tema pakeitei i kazkoki bulviu kara. nesiderina tai prie tavo ‘ramaus’ budo. kaip pastebejau nesi toks jau ir geras, kaip kartais save nori parodyti. Baisu
kbass: hm…na neiseina jos visishkai tokios pat, bet man vis tiek skanu. esme turbut yra plonai supjaustyti ir deti i karshta alieju. gal taip nespeja jos prisigerti daug aliejaus. kazkada ir man norejosi tokiu chipsu ishgauti, ale dabar nebeimu tai i galva, gaunasi trashkus ir skanus, ir gerai Tūsas

Nesibarkit , o geriau pavalgykitNiam niam
Čipsams reikia nuskusti bulves, kuo ploniau ir vienodo storio griežinėliais supjaustyti. Forma nesvarbu, jei turi spec. prietaisą, bus greičiau. Būtinai supjaustytas bulves nuplauti po tekančiu šaltu vandeniu, kad išsiplautų krakmolas. Po to apdžiovinti ant rankšluostėlio (til ne popierinio, nes prilips) paskleidus plonu sluoksniu. Tuo metu įkaitinti aliejų iki maždaug 220 C (geriau fritiūrinėje, bet iš bėdos tiks ir puodas). Į karštą aliejų mest bulvytes tiek, kad jos ten plaukiotų laisvai ( jei bus per tiršta, gausis keptos bulvės) ir apskrudinti. Prieskonius barstyti jau išėmus iš aliejaus ir nuvarvinus jo perteklių. Jei nori , kad mažiau prisigertų riebalų, į aliejų galima įpilti šiek tiek degtinės ir aliejus turi būt gerai įkaitęs. Skanaus…Labas

a cia aju pono &quot;estreliaus&quot; klauskCha cha

labai tau achiu
Laimingas
butinai pabandysiu… !

as irgi taip darydavauTaip tik nei dziovindavau nei kaNe paprasciausiai plonai supjaustydavau ir idedavau po kelis grezinelius i ikaitinta alieju… kai jau matydavos, jog apskrude, isimdavau ir apibarstydavau prieskoniaisTaip viskasLiežuvisLabas o skonis priklausys, nuo prieskoniuTaip

Aga, pamenu kai buvo uzejes FREE bulvyciu bumas, brolis, kad butu tikros FREE jas ir plaudavo ir dziovindavo ir t.t. ir pan., veliau jis tingo… nieko neplove… nieko nedziovino… o rezultatas buvo tas pats, nes jau buvo FREEtiurine Cha cha kurioje viskas ir vykdavo Taip