sriubos receptai bet

sriubos receptai Cha cha bet Niam niam

O gal kas zino kaip pasigaminti chili con carne?

ka as zinau, ziuret reikia Mirkt, bet kiek isivaizduoju, tai krevetes visuose mishiniuose yra. jei nemegsti kreveciu, daryk kitaip - pirk kalmarus ir kitas gerybes atskirai ir kokia stik pageidauji… Labas

kreveciu sriubos kvapas labai jau primena zuviene, tad manau geriau pigiau ir dar netgi skaniau: anksciau nemegau zuvienes, bet tik del to, kaip ja ruosdavo mama. duodu savo recepta:
apverdi juros lydeka.
isimi ish puodo, nuimi nuo kaulo (labai lengvai nusiima).
suverti atgal i puoda
sudedi morku, bulviu ir svarbiausia ryziu
prieskoniu : zr. Indishka sriuba
sviesto, grietineles. Be jos ne pro kur.Šypsena
cia jau arciau kinietishkas patiekalas.
skanu.

2 zbite:

O tam jūros gėrybių mišinyje būna krevečių? Skanu kalmarai, krabai visokie, bet nenorėčiau sriuboj krevetės pamatyti Ne

senai bedariau pomidoru sriuba.
pomidoru dx
juros gerybiu (kalmaru, astunkoju ir t.t. toks mishinys shaldytas yra)
cesnakas, bazilikas, druska, pipirai cili ir juodieji, vos vos cukraus ir rytietisku tokiu prieskoniu kurie su cinamonu (arba vos vos cinamono)

vaaa. pomidorus nuplikinti, nulupti odele ir susmulkintus virti labai ilgai, kol gausis kazkas panashaus i pomidoru padazha. as verdu net iki 1.5h ar ilgiau. galima ir trumpiau, bet ne taip skanu, ir ne tokia raudona spalva gausis. tada suberiam gerybes, prieskonius ir jas neilgai verdam. Skanaus.
tiesa, kad sociau butu galiam ideti ryziu/makaronu… bet gryna skaniausia skonio receptoriams.

O aš tokią paprastą lieuvišką mėgstu:

burokai ir bulvytės kubeliais,
tarkuota morkytė
pamirkyti džiovinti žirniai.

Viską į puodą (pirmiausia žirnius), šaukštas veggetos, 2 šaukštai pomidorų padažo ir pipiriukai.
Galima valgyt ir karštą, su grietine arba be jos Šypsena

Niam niam… užsimaniau. Reiks virti Šypsena

lydyto surelio (to skysto tepamo) indeli mazhesni
morku 3
bulviu 2
cesnako

i verdanti vandeni idedi sureli ir tegu jis verda. bulves supjaustyt smulkiai ir virt su sureliu, morkas sutarkuot ir pakepint svieste ir subert i sriuba. verdam verdam, iberiam manu kruopu sutirshtinimui (arba miltu gumuliuka su sviestu (man neiseina, tode taip nedarauCha cha)), paverdam paverdam, itraiskom kokias 2 dideles skilteles cesnaku, susmulkinam blenderiu, uzdebngiam, pabarstom petrazolem ir palaukom subrest kokiom 5-10 min. Skanaus.

aciu!O del kokosu tai parduodami jie Nekaltas galima kada nupirkt ir paziuret kas iseis

ash radau indishka recepta, bet kai ko mes neturim (kazkokiotaiz rieshuto), bet principas toks: vishtienos buljone ishverdi morkas ir bulves, sumeti aibe prieskoniu (ciberzole, astri paprika, kalendra, petrazole, ir visko po 1 sauksteli) ir svarbiausia - kokoso rieshutoo drozliu. paverdi 15 min. supili kokoso pieno. bet kai mes neturime, tai tinka labai ir grietinele.
skanu. labai kvapnu.

Aš tai pati prikuriu receptų Cha cha.
Labiausiai mėgstu tokią:
Išsiverdat vištienos sultinį, į jį dedat tarkuotų morkyčių, smulkiai pjaustytų bulvyčių, pipirų, druskos [prieskoniai gali būti, čia pgl jūsų skonį] ir verdat. O po to supilstot į lėkštes ir šaukštelį grietinės įdedat. Skanaus Niam niamCha cha.

Kopustas, morkos, bulves, zirneliai, "Magi" kubelis, druska. Balinti pienu isvirta. Niam niamKanda

Na o kokia greito parusimo sriuba megstat?

ash visada tas “greitai paruoshiamas” sriubas valgau, tai nezinau nei vieno recepto Mirkt

tauku
Apakęs???NekaltasVeeePavargęsar cai ne taip supratauNekaltas?

geriawsia sriuba dabar man…(nemegstu mamos darytu sriubu)Terejkia nuejt i parduotuve:
1.Nusiperki siubytes
2.Sutraiskaj ja…
3.uzsipyli vandens
4.Iberi prieskoniu
5.Iberi tawkeliuku
6.Ir skaniaj valgajNiam niam

na cia mano siubyteCha chaLaimingas

Uzbekiski saltibarsciai
reikes:
2 agurku, rysulelis ridikeliu, puse pekino kopustoguzes, 1 svoguno galvute, krapu druskos.
Darzoves smulkiai sukapok,uzpilk kefyru,paskanink druska ir krapaisMirktjei netiks kita duosiu receptaŠypsena

as zinau tik tasa sriubas kurias dazniauisiai lietuviai daro

Jau tokia tema yra Piktas

p.s. papildymas 13val. 19 min.
Šaunuolis, kad temą pakeitei GeraiMirkt.

Gal kas sriubos receptu zino…JAu sitam forume viskas yra tik va sriubos dar ne…Na tai kas zino?(poto as pora prirasysiu)