Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

sriubos receptai Cha cha bet Niam niam


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2003 04 05 d. 12:50 pradėjo  ArTiNiuM, peržiūrėta 5347 k.
Puslapiai: 1 2 paskutinis> 
Artinium
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3043

2003-04-05 12:50 1 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Artinium Įtraukti Artinium Į adresų knygelę
Gal kas sriubos receptu zino...JAu sitam forume viskas yra tik va sriubos dar ne....Na tai kas zino?(poto as pora prirasysiu)

Dange
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 7201

2003-04-05 12:52 2 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Dange Įtraukti Dange Į adresų knygelę
Jau tokia tema yra Piktas

p.s. papildymas 13val. 19 min.
Šaunuolis, kad temą pakeitei GeraiMirkt.


Kalašnikovas
Blogas banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14984

2003-04-05 13:42 3 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kalašnikovas Įtraukti Kalašnikovas Į adresų knygelę
as zinau tik tasa sriubas kurias dazniauisiai lietuviai daro

Shalimar
Geriausia senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4298

2003-04-05 13:48 4 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Shalimar Įtraukti Shalimar Į adresų knygelę
Uzbekiski saltibarsciai
reikes:
2 agurku, rysulelis ridikeliu, puse pekino kopustoguzes, 1 svoguno galvute, krapu druskos.
Darzoves smulkiai sukapok,uzpilk kefyru,paskanink druska ir krapaisMirktjei netiks kita duosiu receptaŠypsena


Barela
Geriausia senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4273

2003-04-05 13:54 5 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Barela Įtraukti Barela Į adresų knygelę
geriawsia sriuba dabar man...(nemegstu mamos darytu sriubu)Terejkia nuejt i parduotuve:
1.Nusiperki siubytes
2.Sutraiskaj ja...
3.uzsipyli vandens
4.Iberi prieskoniu
5.Iberi tawkeliuku
6.Ir skaniaj valgajNiam niam

na cia mano siubyteCha chaLaimingas


Shalimar
Geriausia senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4298

2003-04-05 14:08 6 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Shalimar Įtraukti Shalimar Į adresų knygelę

Vejo_Roze rašė:
geriawsia sriuba dabar man...(nemegstu mamos darytu sriubu)Terejkia nuejt i parduotuve:
1.Nusiperki siubytes
2.Sutraiskaj ja...
3.uzsipyli vandens
4.Iberi prieskoniu
5.Iberi tawkeliuku
6.Ir skaniaj valgajNiam niam

na cia mano siubyteCha chaLaimingas

tauku
Apakęs???NekaltasVeeePavargęsar cai ne taip supratauNekaltas?


nesąmonė-išnyko
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 7697

2003-04-05 17:33 7 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: nesąmonė-išnyko Įtraukti nesąmonė-išnyko Į adresų knygelę
ash visada tas "greitai paruoshiamas" sriubas valgau, tai nezinau nei vieno recepto Mirkt

Artinium
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3043

2003-04-05 20:28 8 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Artinium Įtraukti Artinium Į adresų knygelę
Na o kokia greito parusimo sriuba megstat?

Jolanciux
Dažna šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 207

2003-04-05 21:39 9 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Jolanciux Įtraukti Jolanciux Į adresų knygelę
Kopustas, morkos, bulves, zirneliai, \"Magi\" kubelis, druska. Balinti pienu isvirta. Niam niamKanda

Dange
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 7201

2003-04-05 21:49 10 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Dange Įtraukti Dange Į adresų knygelę
Aš tai pati prikuriu receptų Cha cha.
Labiausiai mėgstu tokią:
Išsiverdat vištienos sultinį, į jį dedat tarkuotų morkyčių, smulkiai pjaustytų bulvyčių, pipirų, druskos [prieskoniai gali būti, čia pgl jūsų skonį] ir verdat. O po to supilstot į lėkštes ir šaukštelį grietinės įdedat. Skanaus Niam niamCha cha.


hey
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1456

2003-04-09 08:41 11 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: hey Įtraukti hey Į adresų knygelę
ash radau indishka recepta, bet kai ko mes neturim (kazkokiotaiz rieshuto), bet principas toks: vishtienos buljone ishverdi morkas ir bulves, sumeti aibe prieskoniu (ciberzole, astri paprika, kalendra, petrazole, ir visko po 1 sauksteli) ir svarbiausia - kokoso rieshutoo drozliu. paverdi 15 min. supili kokoso pieno. bet kai mes neturime, tai tinka labai ir grietinele.
skanu. labai kvapnu.


Artinium
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3043

2003-04-09 09:24 12 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Artinium Įtraukti Artinium Į adresų knygelę

EastFace rašė:
ash radau indishka recepta, bet kai ko mes neturim (kazkokiotaiz rieshuto), bet principas toks: vishtienos buljone ishverdi morkas ir bulves, sumeti aibe prieskoniu (ciberzole, astri paprika, kalendra, petrazole, ir visko po 1 sauksteli) ir svarbiausia - kokoso rieshutoo drozliu. paverdi 15 min. supili kokoso pieno. bet kai mes neturime, tai tinka labai ir grietinele.
skanu. labai kvapnu.

aciu!O del kokosu tai parduodami jie Nekaltas galima kada nupirkt ir paziuret kas iseis



zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4736

2003-04-09 13:31 13 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę
lydyto surelio (to skysto tepamo) indeli mazhesni
morku 3
bulviu 2
cesnako

i verdanti vandeni idedi sureli ir tegu jis verda. bulves supjaustyt smulkiai ir virt su sureliu, morkas sutarkuot ir pakepint svieste ir subert i sriuba. verdam verdam, iberiam manu kruopu sutirshtinimui (arba miltu gumuliuka su sviestu (man neiseina, tode taip nedarauCha cha)), paverdam paverdam, itraiskom kokias 2 dideles skilteles cesnaku, susmulkinam blenderiu, uzdebngiam, pabarstom petrazolem ir palaukom subrest kokiom 5-10 min. Skanaus.


vilka
Patyrusi šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1174

2003-04-09 13:39 14 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vilka Įtraukti vilka Į adresų knygelę
O aš tokią paprastą lieuvišką mėgstu:

burokai ir bulvytės kubeliais,
tarkuota morkytė
pamirkyti džiovinti žirniai.

Viską į puodą (pirmiausia žirnius), šaukštas veggetos, 2 šaukštai pomidorų padažo ir pipiriukai.
Galima valgyt ir karštą, su grietine arba be jos Šypsena

Niam niam... užsimaniau. Reiks virti Šypsena


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4736

2003-04-09 14:36 15 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę
senai bedariau pomidoru sriuba.
pomidoru dx
juros gerybiu (kalmaru, astunkoju ir t.t. toks mishinys shaldytas yra)
cesnakas, bazilikas, druska, pipirai cili ir juodieji, vos vos cukraus ir rytietisku tokiu prieskoniu kurie su cinamonu (arba vos vos cinamono)

vaaa. pomidorus nuplikinti, nulupti odele ir susmulkintus virti labai ilgai, kol gausis kazkas panashaus i pomidoru padazha. as verdu net iki 1.5h ar ilgiau. galima ir trumpiau, bet ne taip skanu, ir ne tokia raudona spalva gausis. tada suberiam gerybes, prieskonius ir jas neilgai verdam. Skanaus.
tiesa, kad sociau butu galiam ideti ryziu/makaronu.. bet gryna skaniausia skonio receptoriams.


vilka
Patyrusi šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1174

2003-04-09 16:11 16 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vilka Įtraukti vilka Į adresų knygelę
2 zbite:

O tam jūros gėrybių mišinyje būna krevečių? Skanu kalmarai, krabai visokie, bet nenorėčiau sriuboj krevetės pamatyti Ne


hey
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1456

2003-04-10 08:21 17 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: hey Įtraukti hey Į adresų knygelę
kreveciu sriubos kvapas labai jau primena zuviene, tad manau geriau pigiau ir dar netgi skaniau: anksciau nemegau zuvienes, bet tik del to, kaip ja ruosdavo mama. duodu savo recepta:
apverdi juros lydeka.
isimi ish puodo, nuimi nuo kaulo (labai lengvai nusiima).
suverti atgal i puoda
sudedi morku, bulviu ir svarbiausia ryziu
prieskoniu : zr. Indishka sriuba
sviesto, grietineles. Be jos ne pro kur.Šypsena
cia jau arciau kinietishkas patiekalas.
skanu.


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4736

2003-04-10 13:06 18 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite Į adresų knygelę

vilka rašė:
2 zbite:

O tam jūros gėrybių mišinyje būna krevečių? Skanu kalmarai, krabai visokie, bet nenorėčiau sriuboj krevetės pamatyti Ne


ka as zinau, ziuret reikia Mirkt, bet kiek isivaizduoju, tai krevetes visuose mishiniuose yra. jei nemegsti kreveciu, daryk kitaip - pirk kalmarus ir kitas gerybes atskirai ir kokia stik pageidauji.. Labas


KLR
Dažnas dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 852

2003-04-10 14:08 19 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: KLR Įtraukti KLR Į adresų knygelę
O gal kas zino kaip pasigaminti chili con carne?

hey
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1456

2003-04-17 08:09 20 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: hey Įtraukti hey Į adresų knygelę

ArTiNiuM rašė:
Gal kas sriubos receptu zino...JAu sitam forume viskas yra tik va sriubos dar ne....Na tai kas zino?(poto as pora prirasysiu)


tai ar tesesi savo pazada?



Slyvuks
Patyrusi dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 921

2003-04-17 09:17 21 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Slyvuks Įtraukti Slyvuks Į adresų knygelę
CHILI CON CARNE

aliejaus, geriau alyvu
0,5 kg jautienos farso
1-2 svogunai
cesnako
skardine konservuotu pomidoru
virtu tamsiu pupeliu
0,5-1 stikline pomidoru tyres (ne ketcupo!)
1 saukstas sojos padazo, 1 saukstas Vorcesterio padazo
1 saukstelis cukraus
lauro lapu
maltu cili pipiru
kajeno pipiru
kmynu
druskos

Pakaitinti alieju, jame pakepinti jautiena su svogunais & cesnakais ir paskui paeiliui viska deti ir maisant kaitinti ant lengvos ugnies. Pupeles sudeti pacioj pabaigoj. Supilscius i puodelius galima apibarstyti tarkuotu suriu, avokado gabaliukais, petrazoles sakelemis, ideti grietines sauksta. Jei mase gaunasi per skysta, galima sutirstinti kukuruzu krakmolu (arba paprastu krakmolu).


Kalašnikovas
Blogas banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14984

2003-04-26 13:50 22 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kalašnikovas Įtraukti Kalašnikovas Į adresų knygelę
PIENIŠKA RYŽIŲ SRIUBA SU MELIONU

450g meliono
150g bulvių
40g sviesto
3 stiklinės pieno
1g džiovinto rozmarino
120g ryžių
1,5 l daržovių sultinio
80g tarkuoto sūrio
druskos

Bulves išvirti ir pertrinti per sietelį. Pieną užkaisti ir apie 1 min. jame virti rozmariną. Pieną supilti į bulvių tyrę, viską gerai išmaišyti. Daržovių sultinyje išvirti ryžius. Melioną pertrinti per sietelį. Išvirusius ryžius sudėti į sutrintų bulvių masę, sudėti pertrintą melioną, viską gerai ir greitai išmaišyti. Prieš patiekiant pabarstyti tarkuotu sūriu. Sriuba tiekiama labai karšta!


Kalašnikovas
Blogas banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14984

2003-04-26 13:52 23 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kalašnikovas Įtraukti Kalašnikovas Į adresų knygelę
is karto pasakau nepykit jei daug as parasysiu receptu

Kalašnikovas
Blogas banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14984

2003-04-26 13:53 24 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kalašnikovas Įtraukti Kalašnikovas Į adresų knygelę
PORŲ SRIUBA SU DEŠRELĖMIS

6 stiklinės sultinio
2 porai
4 bulvės
100g kiaulienos dešrelių
šaukštas grietinės
šaukštas miltų
truputis riebalų
druskos

Pusėje sultinio išverdami porai, kitoje pusėje - bulvės. Viskas sumaišoma. Supilama grietinė, sumaišyta su riebaluose pakepintais miltais, suberiamos griežinėliais supjaustytos dešrelės. Dar sykį užvirinama.


Kalašnikovas
Blogas banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14984

2003-04-26 13:53 25 žinutė iš 45 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kalašnikovas Įtraukti Kalašnikovas Į adresų knygelę
TIRŠTA ALAUS SRIUBA SU RYŽIAIS

5 vidutinio didumo morkos
0,3 l alaus
1 stiklinė vandens
120 g ryžių
10 g sviesto
1 šaukštelis cukraus

Morkas nuskusti, nuplauti, supjaustyti. Alų sumaišyti su vandeniu ir jame išvirti morkas. Po to morkas išgriebti ir pertrinti per sietelį. Tame nuovire, kur virė morkos išvirti ryžius. Kai ryžiai išvirs sudėti trintas morkas, išmaišyti, įdėti sviesto ir apibarstyti cukrumi.

VIŠTIENOS SRIUBA SU ŠPARAGAIS

1 kg vištienos
ryšulėlis šparagų
ryšulėlis petražolių
3 šaukštai ryžių
1 šaukštas sviesto
1 kiaušinio
0,5 stiklinės grietinėlės
druskos,cukraus

Nuplautą ir supjaustytą vištą išvirti su petražolėmis; baigiant virti pasūdyti. sultinį nukošti. Pusę išvirtos vištienos smulkiai supjaustyti, o likusią galima panaudoti kitiems patiekalams, pavyzdžiui salotoms. Pusę esamų šparagų išvirti pasūdytame ir pasaldytame vandenyje. Likusius šparagus supjaustyti mažais gabalėliais ir troškinti keptuvėje su sviestu apie 40 min. Atskirai išvirti ryžius. Virtus ryžius ir troškintus šparagus pertrinti per sietelį ir sudėti į sultinį.Taip pat sudėti virtus šparagus ir mėsos gabalėlius.. Kiaušinio trynį išmaišyti su grietinėle ir supilti į sriubą, gerai išmaišyti. Patiekti su skrebučiais.



Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.839 Žinučių forume 444.129 145 Narių klube 702 Banga.lt laikrodis 21:43 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: sriubos receptai :D bet (j)

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai