Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti

Kategorija:  Naujausios  |  Populiariausios
Vis daugiau daliwiu :(
 Vis daugiau daliwi.. (147) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Nedaug liko
 Nedaug liko (30) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Musimas
 Musimas (42) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Sestadienis
 Sestadienis (55) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Sestadienio vakaras supla
 Sestadienio vakara.. (26) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
««   kita nuotrauka   »»

Nedaug liko

 Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Patalpino: MrCyBoRg
Kada: 01-05 19:42
Pamatļæ½: 1348

MrCyBoRg | 01-05 19:43
Na va..
Procesas i pabaiga Valio

wilis | 01-05 19:49
tai tu ji garaze pasistates? Apakęs

dr002™ | 01-05 19:54
Ir dabar patiekus gausiai uzliet susliko kečiupu Cha cha

Lincas25 | 01-05 20:13
Šiandien pas klientą dirbau. Tai Kamadobono jau su "kurtke" troboj stovėjo. O klientas į norgus rytoj Ufff

MrCyBoRg | 01-05 20:22
Garaze stovi..
Ant ratuku isvarau taip kad vartai uzsidarytu Šypsena

Pavasari i pavesine i stala grusiu Šypsena

Saltibarstis | 01-05 20:25
kas ten per flakonas? kečupas? Pavargęs

wilis | 01-05 20:28
speju, bbq padazas, kurio 60 proc. sudaro cukrus, dar kokiu 20 vanduo, toliau koks modifikuotas krakmolas, pora dazikliu ir keletas dirbtiniu kvapu...

mende | 01-05 20:29
ja ***** mesa 4 val keptKvankt?

MrCyBoRg | 01-05 20:30
Wilis jo BBQ gleizas.. ant galo patepliot..
Niam niam Šypsena

wilis | 01-05 20:31
nufotkink sudeti, idomu, ar aCpejau Nekaltas

nerijus_(nerka) | 01-05 20:33
tenka ir man jau karts nuo karto https://pasteboard.co/HV4Fdmi.png Juokiasi

Saltibarstis | 01-05 20:33
Pavargęs

dr002™ | 01-05 20:41
Mende, atsikeli 6ryto, pakuri ta čiuda ir vos speji pietums patiek maistaJuokiasiGerai

sikseris | 01-05 20:42
wili, kukuruzu sirupa pamirsai Cha cha sveikatos esencija praktiskai ValioJuokiasi

MrCyBoRg | 01-05 20:43
Dr tai yra kur po 48 valandas gamina mesyte Cha cha
As dar taip nedabrendau.. ilgiausiai 4 val.. pakolkas Šypsena
Tokiu metu gajduva biski.. bet laukiam pavasario Valio

dr002™ | 01-05 20:50
O tai cia tipo nebera tu dalyku, kad mol nera gerai perlaikyt mesa, tipo anksčiau visada skaitesi, kad negerai ilgai ja dusint?

MrCyBoRg | 01-05 20:53
Perlaikyt blogai..
Kazkada hamburgerius patamsy kepiau.. tai gavos gajduva.. perkepe.. isdziuvo.. Liūdnas

O sonkauliukai paemus uz kaulo nukrenta viskas Apkabinimas

mende | 01-05 20:58
http://www.lukritma.lt/mesa-minkstinanti-druska-sauda-70g
sito prifista i tavo ta tepimo padazaTaipdelto ir nukrenta mesa nuo kauluJuokiasi

MrCyBoRg | 01-05 20:59
Mende tokiu pabarste saslus kazkada uosviene..
Teko ismesti Juokiasi

Bet taip tau geriau zinot Taip

darėnas | 01-05 21:07
Qrwa ką nupušimas....
Ufff

Zhakas | 01-05 21:21
Perkepa prie didelės temperatūros. Kai kepa ilgai, kad nesudegtų ir nesudžiūtų tam turi būti sąlygos ir temperatūra negali būti didelė. Valgiau steiką, kurį paruošt šefas užtruko 18valandų, buvo saikingai minkštas ir sultingas. Turbūt skaniausias iki dabar valgytas steikas.

MrCyBoRg | 01-05 21:29
Steikas 18 val..
Cia su marinavimu gal.. nes brandint ir metus galima


Bet kepasi jis kelias minutes.. priklausomai kokio nori Šypsena

brisiausgalas | 01-05 21:39
Ten gal ant sauleje ikaitinto akmenio kepe tas 18 val. .....

darėnas | 01-05 21:43
Negi jum rimtai px ant estetikos ir svarbu tik pilvą prikimšt, kad galima ir šikane kept?

Zhakas | 01-05 21:45
Tai aišku, kad niekas ant ugnies nekepina tos mėsos 18 valandų Cha cha

Kruvina_Peikena | 01-05 21:47
Jei ilgai ir su gleizu, kad ir kaimo sikane. Juokiasi

MrCyBoRg | 01-05 21:53
Uztat nei uzlyja nei uzsninga..
Viskas po ranka..
Atsils orai keliaus i pavesine Cha cha

qwasas | 01-05 23:54
nu davai dėl skonio pasiginčyt Cha cha

macaule | 01-06 18:57
Ne duja, tai gali ir prie masinos kept drasiai garazeCha cha

jogailys | 01-07 12:16
Kazkada uosviene mane mokino kaip mesa daryt, kad minksta butu, tai puse kivio deda i marinata Cha cha
Tai bl per ilgai marinavosi, tai teko nx mest lauk mesa, nes tokia skysta pasidare Užsispyręs Kvankt?


Komentuoti gali tik užsiregistravę lankytojai. Užsiregistruokite, arba jei esate užsiregistravęs, prisijunkite.

Visa "Banga.lt" klubuose ir forumuose paskelbta draudžiama informacija bus šalinama, o duomenys apie asmenis, paskelbusius tokią informaciją gali būti perduodami Lietuvos Respublikos specialiosioms tarnyboms.

Pastebėjusius draudžiamą informaciją "Banga.lt" klubuose ir forumuose, prašome informuoti apie tai portalo redakciją el. paštu banga@tipro.lt


auto.Banginiai

Moderuoja: shropna, dr002™, quattre, BangaLT, ubagss
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: auto.Banginiai

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai