Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti

Kategorija:  Naujausios  |  Populiariausios
Musimas
 Musimas (42) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Sestadienis
 Sestadienis (55) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Sestadienio vakaras supla
 Sestadienio vakara.. (26) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Gera kaina
 Gera kaina (59) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
iškomos
 iškomos (18) Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
««   kita nuotrauka   »»

Sestadienis

 Tikras dydis Siļæ½sti foto ļæ½ mobilļæ½jļæ½ telefonļæ½ 
Patalpino: MrCyBoRg
Kada: 01-05 16:36
Pamatļæ½: 1080

MrCyBoRg | 01-05 16:38
Nulekiau iki latvijos sienos beveik..
Susikroviau versiuka i bagazine..
Tada atgal..

O dabar kiause kepa sonkauliai jau..
Dar geros 3 val ir bus fantastiko Niam niam

Vycia® | 01-05 16:43
as Charcio sriubos puoda priviriau Niam niam

dr002™ | 01-05 16:45
O ar tikrai ten butina tuose bliuduose ta mesa kankint po 3-4val?Nekaltas

Vycia® | 01-05 16:52
nu ant kokiu 150 laipsniu galima ir ilgiau kept

dr002™ | 01-05 16:53
O tai neuzpisa tiek kept? Cha cha

sikseris | 01-05 16:57
kai priperki kanopu, ragu ir kremzliu, tai va ir kaitina po pusdieni puode Cha cha

MrCyBoRg | 01-05 17:08
Dr gali ir nekepta valgyt Juokiasi

Sonkauliai.. 1.5 val prie 120 laipsniu..
Tada dar gera 1.5 val folijoj prie 150-170..
Priklauso kokio storumo..
Tada dar pusvalandis tepant gleiza Apkabinimas

Iki siol 2 kar kiaule kepiau..
Dabar versiukas kur vakar dar vaiksciojo..
Bus matyt kokia lafa bus Šypsena

Vycia® | 01-05 17:10
Nu siaip sviezia mesa kept ir tuo girtis yra biski diletantiska svelniai tariant Cha cha

MrCyBoRg | 01-05 17:12
???

Vycia® | 01-05 17:17
Mess turi "pailset ir pabrest".Skerdiena reik pakabint saltai kad vyktu fermentacija. Svieziaka kept nebent is bado.

MrCyBoRg | 01-05 17:21
Tai kad para laiko saltai pragulejo po skerdimo Mirkt

Vycia® | 01-05 17:26
Mazai. Kodel tu galvoji steika brandina? Fermentacija skaldo baltymus, keicia mesos struktura (minkstina) ir stiprina skoni. As turiu coca-cola saldytuva vitrinini pasistates, tai elnia bent savaite laikau pakabines

Woris | 01-05 17:29
Pz kiek psalynes del pavalgymo Cha cha

MrCyBoRg | 01-05 17:29
Tai ne steikas kepasi.. o sveziena..
Procesas virs 4 valandu..
Ne siap orkaitej Mirkt

Bet pasakysiu ant kiek skanu .. Cha cha

Vycia® | 01-05 17:35
nu as pasidalinau ziniom apie mesa... nesakau kad bus neskanu, sakau kad gali but skaniau

Saltibarstis | 01-05 17:43
xyune kažkokia. kiaulę paskersdavom ryte, o jau vakare skaniausius keptus spirgus kramtydavom.

MrCyBoRg | 01-05 17:43
Jautis yra jautis..
Cia versis.. 2 men.. senumo.
To nepamirsk. Mesa balksva Mirkt
Pieninukas vos ne Apkabinimas

Vycia® | 01-05 17:50
Cyborgai, nu as su tavim nesigincinsiu, daryk kaip Tau geriau Cha cha

MrCyBoRg | 01-05 17:50
Gerai

Rogius | 01-05 17:51
Zjbs veršis vos gimęs tą pačią akimirką buvo atskirtas nuo mamos ir visą laiką praleido savo dydžio aptvare, o pirmi žengti žingsniai buvo į skerdyklą.

dr002™ | 01-05 17:51
O kam man zalia valgyt, kai po 15min galima minkšta sasla lapnot?

MrCyBoRg | 01-05 17:53
Dr kaip paklausiai taip ir atsakiau Mirkt

Rogius dar minjeta viena kart padare pries einant taku i skerdykla. Kvankt?

dr002™ | 01-05 18:00
Bet blia man tai čia sakyk kaip nori, trypt aplink bliuda 3-4valApsvaigęs nulužusi rastu Cha cha

Saltibarstis | 01-05 18:01
rogius, kad tu žinotum, kokias žiaurybes su žmogystom daro, tai veršelio likimas pasirodytu labi dar švelnus.

MrCyBoRg | 01-05 18:03
Dr nejuokauk..
Uzmedi ir 1.5 val TV ziuri..

Tada vel uzdedi ir vel 1.5 tv ziuri..

O ant galo jau pusvalandi teplioji ir alu mauki Šypsena

Ir ta laukima skonis atperka.. Mirkt

brisiausgalas | 01-05 18:05
Nu jo , versiai bent radijacijos isvengia- jiems snukio bankomatas neskanuoja kaskart nusiimant pinigus.....

Saltibarstis | 01-05 18:07
gerai kad, brisiaus galo dar nepadaro..

wilis | 01-05 18:08
Juokiasi

dr002™ | 01-05 18:25
Toks pat tas skonis, koki ragavo zmones turintys malkines orkaites.

futbolinis® | 01-05 18:34
na 2 men versis tai nekazkas valgyt, mesa kai muilas, plius dar vakar skerstas Blogai
Kepenis pasikept kitas reiklas Gerai

wialnias | 01-05 18:51
jeigu pagal gyva svori pirkai, tai nafig, susimokejai uz kaulus mesos kainaCha cha

wialnias | 01-05 18:54
Rogiau, 2men teliukas, prie karves speni zindo tuos 2 men, o ne kazkokiam aptvare buvoMirkt

MrCyBoRg | 01-05 19:02
Kaina ne esme.. 220 eur uz gyvo 70kg..neisivaizduoju cia brungu ar ne

Bet tai geriau nes ne cheminis..

Sveziena..

Ufff

wilis | 01-05 19:05
Kritikuojat ar ne, uzskaitot ar ne, bet siandken sonkauliukus su alum es pasilapnodamas butent jis Juokiasi

Gianni | 01-05 19:12
galetum gal dazniau sita sileli nuo paleidimo idet? bent pora kart i diena? nu bl zinok tikrai idomu. Gerai

brisiausgalas | 01-05 19:12
As uz teliuko kumpi ir karbonada mokejau po 5 eurus gruodi- mesa Gerai. Kova sake pjaus vel pernykscius.

sikseris | 01-05 19:14
Brandinto anguso siandien papirkau, chuck eye aisku ne rib eye, bet ausys linko Cha cha

MrCyBoRg | 01-05 19:17
Sixeri o kur kepta buvo Nekaltas

Wilis Cha cha

Giani tave atleido traukuliai jau nuo skodu naujametiniu?

dr002™ | 01-05 19:19
O kam cia akcentuot kur kepta? Svarbu ka kepi, o kur kepi jau nuo ismones priklauso. Kazkaip Kobe kepa ant petelnes.

MrCyBoRg | 01-05 19:40
Dr nu jei taip sakai tai jo hreiciausiai skirtumo nera Ne

Vycia® | 01-05 19:41
kobe ten nekepa, o truputi pasildo Cha cha

sikseris | 01-05 19:41
Valanda 100c temp orkaitej pasildau, o tada po pora min kekviena puse ant ikaitintos ketuves su sviestu pasvilinu. Pries keptuve duodu pailset iki 10 min lekstej su folija pridengtoj.

MrCyBoRg | 01-05 19:44
Sixeriau turejo but skanu Gerai

dr002™ | 01-05 19:49
Na brangiausi kepsniai lyg ir ant petelniu kepami. Kazi kode ne viedre su dangčiu? Nekaltas as nesakau, kad skanu ar neskanu viedre, bet kode brangiausi kepsniai ant petelniu ar ryšotkiu kepami? Nekaltas

wialnias | 01-05 19:50
siaip pobrangiai, 70kg gal koks spec mesinis, nes paprasti versiukai 2men, tai ten kaulu kruva, kailis, nu ir biski mesosTaip

MrCyBoRg | 01-05 20:25
Tai dr cia rysotkes ura kokiu nori.. nerzines.. spizines.. kiekvieno skoniui Cha cha

Ir tikrai petelne ni to..

Daig kur kabakuose dabar stovi kiausai..

Arba pramonine imitacija Mirkt

sikseris | 01-05 20:25
su keptuve zeba, tik reik nusipirkt tikra gera ketaus keptuve, o ir pasitreniruot, nes poros pirstu storumo mesos smota iskept, kad laukas graziai paskrudes, o viduj rausva, yra reikalu. su savom keptuvem arba guma padarau perkepdamas, arba viduj dar kraujas, kai laukas juodas Cha cha

wilis | 01-05 20:30
steikas tik ant petelnes. Visi kiti vyjebonai gali buti ir ant kiausiu/griliu/saslykiniu ir t.t.

sikseris | 01-05 20:35
orkaitej pradedu, keptuvej dabaigiu ir gaunasi super, nepataikyt sunku.

Vycia® | 01-05 20:41

wilis | 01-05 20:44
kepta mesa, bet ne steikai ten Be be be

MrCyBoRg | 01-05 20:45
As nutylejau..
Bet steikas ant ugnies cia jau max..
O jei dar dirty steikas Apkabinimas

Pats dar nekepiau bet per bbq champa ragavau..
Gerai

Vycia® | 01-05 20:57
aha papasakok - "kepta mesa" Cha cha

A-1 | 01-05 21:46
Vel kyborga gyvent mokot.

MrCyBoRg | 01-05 21:47
Amzinas as studentas Paplepėkim


Komentuoti gali tik užsiregistravę lankytojai. Užsiregistruokite, arba jei esate užsiregistravęs, prisijunkite.

Visa "Banga.lt" klubuose ir forumuose paskelbta draudžiama informacija bus šalinama, o duomenys apie asmenis, paskelbusius tokią informaciją gali būti perduodami Lietuvos Respublikos specialiosioms tarnyboms.

Pastebėjusius draudžiamą informaciją "Banga.lt" klubuose ir forumuose, prašome informuoti apie tai portalo redakciją el. paštu banga@tipro.lt


auto.Banginiai

Moderuoja: shropna, dr002™, quattre, BangaLT, ubagss
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: auto.Banginiai

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai