susniokste


susniokste

marytes melnikaites koluki siandien sniokste Ufff Cha cha

Gerai

Gerai Gerai Gerai, šimtelis bus ko gero

Gerai

Mususie tu seliavu nera tai gail i kvailas pasirodysiu ,bet noriu suzinot apie ju kulinarines savybes? Nekaltas

Kulinarinės savybės apibrėžiamos paprastai - nuo seno bajorų žuvis Šypsena

Gerai Gerai Gerai

Gerai

keptos tai nelabai kažką. tiek kad kaulų nėra tai vartot patogu. Bet suvalgai 3 ir noro nėra, kai 100 pagauni tai nelabai ką veikt su jom yra. Kai kas sudo, bet kiek tos surios zuvies privalgysi.

siemet jos yra kudesnes, tai keptos visai normaliai, pvz pernai, tai 2-3 suvalgai ir man stoja skrandis, nevirskina, o siemet pradejom kept ant sviesto, tai zymiai skaniau nei ant aliejaus, uzsudzius ir pamarinavus afigena silkute gaunasi, per duma patraukus irgi skanu, tai kur jas det tikrai yra Taip

Gerai Gerai Gerai

kepkit paprastuoju budu - druska, pipirai, miltai, o veliau pasmozintas ant petelnios uzmarinuokit ir uzvakuokit slojikeliuose, valgysit marinuota vasaros metu prie Taurė ir vel lauskit ziemos :stuck_out_tongue:

klaipedos ribokai silke dar po pomidorais kasa Cha cha

nu, kol neragavau skaniai pagamintos, negaliu fizdelint, nes kiek pats ką dariau tai šiap sau žuvis Drovusčiortas, keičiam į žiobrį Klasta? Šiemet konservų jau turiu Valio

Geraigražu. TaipO mūsų apylinkėse visiška nekiba. ŽliumbiaDar Galvėje po truputį ypač smulkios kabaliojosi, patikrinus dar du aplinkinius seliavinius ežerus, nors deeperis ir rodė, bet jos visiškai ignoravo bet kokį masalą… Liūdnas

pagal skoni zuvis pasudzius atstoja silke,strimele.Skumbre zymiai skaniau…Kepta vidutiniska.Nebandziau salto rukymo ir vytinta,gal butu gera…Ziobris riebesnis ir skanesnis. O ka ten bajorai valge,tai bbz,nebent kas nors is po stalo ziurejo…cia daugiau legendos,ka muzikai pagaudavo,ta ir valge

maziau reklamuokites, o tai greitai kolukiai kaip kursmarese bus Nekaltas ir grazuoliai ezerai siuksliu savartynais taps Nekaltas

Girtas

Išrūkius tai pati skaniausia žuvis po gero karšio. Sūdyta iš vis geriausia.