Acikimsau vynelio
O jus, daliWej, ka ragaujate?
Neragavom nieko. Kaip cia be etikeciu uzsipirkes, ar gal koks pacio gamybos, kad tiek daug?
aš dabar atsiradau Glenlivet founder’s reserve vieno grūdo, afygienas
ner gereu uz toki cimodancika su kraniuku ruoubianhapkhau.com.vn/wp-content/uploads/2018/05/vang-bich-ch ile-frontera-trang-673x1024-600x600.jpg
front era. končiai toru.
Tauti,Jo - naminis.Cia tik puse (sausas), Kita puse pusiau saldus, o dabar dar 23 litrai rugsta
O kap uzvolcuoji tuos kamscius, aparata koki turi, kap gamykliniai atrodo.
Jie nuo karscio susitraukia. Uzmauni ir i verdanti vandeni ikisi
is ko darei ir kaip sausa darai?
visai cukraus nedejai?
Is gervuogiu. Cukraus dedi kila ant kilo uogu kitaip nesigaus rugimas. Kai isrugsta gaunas sausas, jeigu nori saldesnio dadedi cukraus I Jau isrugusi
darydavom iš obuolių. be cukraus. įrugdavo normaliai.
gervuogiu pririnkti ajopeimat… tipo imi gervuogiu kila, idedi kila cukieriaus ir uzpili vandeniu? nu kazka tu cia itariu… nerealu kad sausas vynas gautusi idejus tiek cukraus
nu tu itarinek toliau, o as toliau sausa vyna darysiu
svogeris daro vyna viena kart padare tai isplaukem zvejot atsidariau nuo kubus bonka tai kaip gryzom nelabai pamenu daugiau sake tokio nedarys bet seip labai uogu vynas jo skanus
pas mane 13. laipsniu. pridesi daugiau zukraus gausis stipresnis. As darau pagal receptura, savo , bent jau kolkas, nieko neisradineju. Aciras daugiau patirties paekspermentuosiu. Dabar rugsta laukiniu slyvy, tai ten pagal recepta uzpili tas slyvas vandeniu verdanciu ir 2 menesius laikai kad pelesis uzsidetu, tada nuimi pelesi, perkosi ir tik tada raugi.scontent.fdub4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/50285498_1021073586294 7437_733362083789275136_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fdub4-1.fna& oh=40cb1443f21d9f88aa8a753a77196ca2&oe=5CE23971scontent.fdub4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49686448_1021073586362 7454_7193288442262847488_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fdub4-1.fna &oh=62551d09c6fc4e0e05bb683c9d63703d&oe=5D222BDA
pamates keip pirmoj foto tai ispylciau
nu tipo taip reikia. per 2 menesius is kauliuku aromatas pradeda skleistis, duoda "subtilu migdolu prieskoni " ir pelesis ten kazkoki “subtilu” prieskoni duoda. Paragausiu suzunosiu
Vycia, pas mus aplinkui labai daug gervuogiu buna. Tai biski nesupratau, rasei 1kg uogu 1kg cukraus, tai tu is ju sulciu nespaudi, ant uogu pili ir vandens ar kaip?