Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamir­au slapta■odß  U■siregistruoti
RŰmŰjai:

Patarimai iskyloms: saslykai, sonkauliukai, zuvis - marinavimas, paruosimo budai


Tikrinti, ar yra nauj´┐Ż atsakym´┐Ż temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Tem´┐Ż 2006 06 20 d. 14:20 prad´┐Żjo  Ůemonas, per´┐Żi´┐Żr´┐Żta 24906 k.
Puslapiai: <pirmas 2 3 4 5 paskutinis> 
-
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 5389

2011-10-06 14:41 76 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: - ´┐Żtraukti - ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

RicoOriginalaz ra:
linkomanijoj visÓ kny■onkÓ galima atsipűst apie ­a­lus ir j° receptusNekaltas aplamai- tai reik sugebŰt neskaniai pagamint ir i­kept Nekaltas


kelis asmenis ■inau, atrodo, mŰgsta tuos ­a­lus, bet... vienas vyrukas turi savo "firminß" Blogai marinavimo receptÓ, o kitam negalima leist prie ­a­lykinŰs stovŰtCha cha


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 9524

2011-10-06 16:01 77 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Romka ´┐Żtraukti Romka ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
knyga surasta, na yra yra ten idomiu patarimu Nekaltas

Amaretta
Gera senbuvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 8060

2011-10-10 15:29 78 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Amaretta ´┐Żtraukti Amaretta ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Vi­tienos ­a­lyko marinatui:

3 ­auk­t° soj° pada■o,
5-6 ­auk­t° sauso baltojo arba raudonojo vyno,
2 gelton°j° arba ■ali°j° citrin° sulŔi°,
4 ­auk­t° alyvuogi° aliejaus,
2 ­auk­t° tarkuotos ­vie■io imbiero ­aknies,
3 stambiai sutarkuot° svogűn°,
2 ­auk­t° medaus arba rudojo cukraus,
5-6 susmulkint° Ŕesnak° skilteli°,
2 ­auk­t° paruo­t° garstyŔi° arba garstyŔi° milteli°,
druskos, malt° pipir°,
■alumyn° (krap°, Ŕiobreli°, raudonŰli°, kalendr° ir pan. ľ pagal skonß).
Vyno pyliau daugiau, tai nepakenkŰ. Man ir valgiusiems patiko Gerai


Amaretta
Gera senbuvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 8061

2011-10-10 15:29 79 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Amaretta ´┐Żtraukti Amaretta ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Romka ra:
knyga surasta, na yra yra ten idomiu patarimu Nekaltas


Gal pasidalintum Mirkt


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 9538

2011-10-10 22:55 80 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Romka ´┐Żtraukti Romka ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
kaniausi_scaronascaronlykai_nuo_A_iki_Z" TARGET="_blank">http://www.linkomanija.net/torrent?47609Kietaskaniausi_scaronascaronlykai_
nuo_A_iki_Z


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 9539

2011-10-10 22:56 81 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Romka ´┐Żtraukti Romka ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
jei linkas neveiks ar pan parasyk PM, permesiu skype ar pan MirktLabas

Rutebi
Geriausia banginŰ

Klube: VIP nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 70272

2011-10-11 00:31 82 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Rutebi ´┐Żtraukti Rutebi ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Nesinaudoju linkomanijaNe

Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 9540

2011-10-11 09:59 83 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Romka ´┐Żtraukti Romka ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Rutebi ra:
Nesinaudoju linkomanijaNe


tai sakau jei reikia imesiu per skype, i PM kontakta parasyk, prisijungiu retai, bet del taves ....... Mirkt


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4672

2012-06-30 00:23 84 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Agamemnonas ´┐Żtraukti Agamemnonas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Gal kas zino recepta kebabo is farso ant medinio iesmo,kepamo ant groteliu,nes saslai,sonkauliai,steikai jau uzkniso....

Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 13025

2012-06-30 18:03 85 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Romka ´┐Żtraukti Romka ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Agamemnonas ra:
Gal kas zino recepta kebabo is farso ant medinio iesmo,kepamo ant groteliu,nes saslai,sonkauliai,steikai jau uzkniso....


http://www.google.lt/#hl=en&sa=X&psj=1&ei=pRTvT8TjHamm4gTlgMn6DQ&ved=0
CD4QvwUoAQ&q=liulia+kebabo+receptas&spell=1&bav=on.2
,or.r_gc.r_pw.r_qf
.,cf.osb&fp=5995fa7a3168b483&biw=1429&bih=961


Gerasdviratis
Banginis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 23493

2012-06-30 18:56 86 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Gerasdviratis ´┐Żtraukti Gerasdviratis ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
As pasakysiu kas neuzknis. Vis is pradziu rekia, SUDS SUDS. Imama ir padarom, beje, dabar kepsiu. Imam darzoves,kurios kepasi ir grybai. Baklazanai, cukinijos ,paprikos, kukuruzai-ju dar ner ir bandykite patys. Prieskoniai tie patys kaip saslui, paskui uzpilti alyvuogiu aliejumi, te pastovi. Grybai- voveruskos netinka-suds gaunas. jei nepririnkote- sampinjonaiGerai.
te pastovi prieskoniuose su aliejum. Ir imam kepti ant zariju. nepatikesit, dauguma net mesos nevalgo.


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4721

2012-07-01 00:32 87 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Agamemnonas ´┐Żtraukti Agamemnonas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Romka ra:

Agamemnonas ra:
Gal kas zino recepta kebabo is farso ant medinio iesmo,kepamo ant groteliu,nes saslai,sonkauliai,steikai jau uzkniso....


http://www.google.lt/#hl=en&sa=X&psj=1&ei=pRTvT8TjHamm4gTlgMn6DQ&ved=0
CD4QvwUoAQ&q=liulia+kebabo+receptas&spell=1&bav=on.2
,or.r_gc.r_pw.r_qf

.,cf.osb&fp=5995fa7a3168b483&biw=1429&bih=961


Kaip tik turiu eriuko kumpi kameroj!!!Niam niam


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4722

2012-07-01 00:32 88 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Agamemnonas ´┐Żtraukti Agamemnonas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Gerasdviratis ra:
As pasakysiu kas neuzknis. Vis is pradziu rekia, SUDS SUDS. Imama ir padarom, beje, dabar kepsiu. Imam darzoves,kurios kepasi ir grybai. Baklazanai, cukinijos ,paprikos, kukuruzai-ju dar ner ir bandykite patys. Prieskoniai tie patys kaip saslui, paskui uzpilti alyvuogiu aliejumi, te pastovi. Grybai- voveruskos netinka-suds gaunas. jei nepririnkote- sampinjonaiGerai.
te pastovi prieskoniuose su aliejum. Ir imam kepti ant zariju. nepatikesit, dauguma net mesos nevalgo.


Ir sita pabandysiu Gerai


ziche
SenbuvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4281

2012-07-02 17:42 89 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: ziche ´┐Żtraukti ziche ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
man su majonezu nepatinka nes apdega amziais.
radau keleta geru ideju butinai ismeginsiu.
tik gaila kad dauguma naudojat svogunus, as ju nevartoju tai suds...Ne■inau


Capalas*
Banginis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 15541

2012-07-02 20:58 90 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Capalas* ´┐Żtraukti Capalas* ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

ziche ra:
man su majonezu nepatinka nes apdega amziais.
radau keleta geru ideju butinai ismeginsiu.
tik gaila kad dauguma naudojat svogunus, as ju nevartoju tai suds...Ne■inau


rasyk recepta


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 3441

2012-07-04 14:11 91 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Zhulikas  Vilenskas ´┐Żtraukti Zhulikas  Vilenskas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Agamemnonas ra:

Gerasdviratis ra:
As pasakysiu kas neuzknis. Vis is pradziu rekia, SUDS SUDS. Imama ir padarom, beje, dabar kepsiu. Imam darzoves,kurios kepasi ir grybai. Baklazanai, cukinijos ,paprikos, kukuruzai-ju dar ner ir bandykite patys. Prieskoniai tie patys kaip saslui, paskui uzpilti alyvuogiu aliejumi, te pastovi. Grybai- voveruskos netinka-suds gaunas. jei nepririnkote- sampinjonaiGerai.
te pastovi prieskoniuose su aliejum. Ir imam kepti ant zariju. nepatikesit, dauguma net mesos nevalgo.


Ir sita pabandysiu Gerai


Vienas pazystamas daro pansiai,tik vietoje prieskoniu naudoja soju padaza + alyvuogiu aliejus.Palaiko sitame geryje kelias minutes ir kepa.Tikrai skanu.


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 3442

2012-07-04 14:19 92 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Zhulikas  Vilenskas ´┐Żtraukti Zhulikas  Vilenskas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!

Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 3443

2012-07-04 14:36 93 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Zhulikas  Vilenskas ´┐Żtraukti Zhulikas  Vilenskas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Kai buna gera kompanija ir turiu noro uzsiimineti (reiks apie 20 min),ruosiu tokius didelius sumustinius is baklazano.Geriausia butu pademonstruoti kaip tai daroma,bet pabandysiu nupasakoti.
Taigi,nuplautus baklazanus perpjaunu isilgai apie 1.5-2 cm storio lakstais.Juos is abieju pusiu kryzmai lengvai ipjaunu ir ganetinai stipriai padruskinu + apibarstau svieziai maltais juodais pipirais.Duodu jiems kelias minutes (kol pasiruosiu kitus ingredientus) isigerti druska ir,kad ji isskirtu is baklazano kartuji skysti.
Tuo paciu metu pasipjaustau ziedais mocarela suri ir pomidorus.Pasipjaustau ilgais gabaliukais (mazdaug pagal baklazano riekutes) kokia nors balta duona (prancuziskas batonas,ciabata ar kazkas is tos serijos).
Toliau ant grilio (salykines groteliu) apkepu is abieju pusiu baklazana iki graziai paruduos ir suminkstes .Kai jau matosi,kad baklazanai tuoj tuoj iskeps, apkepu duonos riekeles.Reik labai stebeti,kad duona nesudegtu.
Tada,nuimu nuo groteliu ir dedu i atskiras lekstes tokia seka suformuotus sumustinius : duona,baklazanas,mozarela ir pomidoro griezinelis.Galima uzmesti sviezio baziliko keleta lapeliu - tikrai bus skaniau.Viskas pipirinama,druskinama (arba slakstoma lengvo surumo naturaliu sojos padazu) ir paslakstoma geru alyvuogiu aliejumi.
Skanaus!


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4809

2012-07-05 08:56 94 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Agamemnonas ´┐Żtraukti Agamemnonas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


sitas reikaliukas Gerai.Istambule prieplaukoj eiles stovi prie laivu,ten irgi kepa skumbres deda i batonelius ir su marinuotais kopustais visi valgo apsilaizydami. Net gali nezinoti,kur tai yra,pagal kvapa surasi...


deris
Senbuvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4597

2012-07-05 10:52 95 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: deris ´┐Żtraukti deris ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


....vietoje skumbres dedu lydeka , eseri ir suvynioju i folija Gerai tuomet neapdega ir tusinasi savo ir darzoviu , zoleliu sultyse Laimingas


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 3444

2012-07-05 12:21 96 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Zhulikas  Vilenskas ´┐Żtraukti Zhulikas  Vilenskas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Agamemnonas ra:

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


sitas reikaliukas Gerai.Istambule prieplaukoj eiles stovi prie laivu,ten irgi kepa skumbres deda i batonelius ir su marinuotais kopustais visi valgo apsilaizydami. Net gali nezinoti,kur tai yra,pagal kvapa surasi...


Ten ant to tiltelio,kuris jungia uosta su miestu jie pardavineja ir ka tik pagautas ir ten pat ant zariju iskeptas midijas.Pats nepirkau neziniaKvankt? kodel ,bet maciau kaip dailiai turkas pasiima ta midija i ja sliuksteli sviezios citrinos slakeli ir i suvalgo moliuska.


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 3445

2012-07-05 12:23 97 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Zhulikas  Vilenskas ´┐Żtraukti Zhulikas  Vilenskas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Labai geras saslykas gaunasi is ungurio.Ungurys supjaustomas saslo gabaliukais ir pamarinuojamas elementariame saslykiniame marinate.Sumaunamas ant iesku ir iskepamas.

Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 3446

2012-07-05 12:28 98 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Zhulikas  Vilenskas ´┐Żtraukti Zhulikas  Vilenskas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Senesniais laikais,kai dar buvau zuviasaudys, tai lydeka budavo dazniausias laimikis.Ir is lydeku darydavau saslyka.Anais laikais,kai dar nesuprasdavau kodel man nepatinka butent Vegeta ir kas joje man nepatinka,tai budavo,kad ta lydeka ir marinuodavau vegetoje ir svogunuose.O tada imi rukyto lasinuko gabaleli ir uzveri ji ant iesmo taip,kad galetum ji dar karta perverti,kai tarp ju atsiranda lydekos gabalelis ,svoguno griezinelis ir taip tolyn suveri visa iesma.Kepa labai greitai!

Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4819

2012-07-06 08:43 99 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Agamemnonas ´┐Żtraukti Agamemnonas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Zhulikas Vilenskas ra:

Agamemnonas ra:

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


sitas reikaliukas Gerai.Istambule prieplaukoj eiles stovi prie laivu,ten irgi kepa skumbres deda i batonelius ir su marinuotais kopustais visi valgo apsilaizydami. Net gali nezinoti,kur tai yra,pagal kvapa surasi...


Ten ant to tiltelio,kuris jungia uosta su miestu jie pardavineja ir ka tik pagautas ir ten pat ant zariju iskeptas midijas.Pats nepirkau neziniaKvankt? kodel ,bet maciau kaip dailiai turkas pasiima ta midija i ja sliuksteli sviezios citrinos slakeli ir i suvalgo moliuska.

Taip valgiau Gerai,berods 2 turkijos lyros uz tris midijas


Gerasdviratis
Banginis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 23511

2012-07-08 17:42 100 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Gerasdviratis ´┐Żtraukti Gerasdviratis ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Zhulikas Vilenskas ra:
Kai buna gera kompanija ir turiu noro uzsiimineti (reiks apie 20 min),ruosiu tokius didelius sumustinius is baklazano.Geriausia butu pademonstruoti kaip tai daroma,bet pabandysiu nupasakoti.
Taigi,nuplautus baklazanus perpjaunu isilgai apie 1.5-2 cm storio lakstais.Juos is abieju pusiu kryzmai lengvai ipjaunu ir ganetinai stipriai padruskinu + apibarstau svieziai maltais juodais pipirais.Duodu jiems kelias minutes (kol pasiruosiu kitus ingredientus) isigerti druska ir,kad ji isskirtu is baklazano kartuji skysti.
Tuo paciu metu pasipjaustau ziedais mocarela suri ir pomidorus.Pasipjaustau ilgais gabaliukais (mazdaug pagal baklazano riekutes) kokia nors balta duona (prancuziskas batonas,ciabata ar kazkas is tos serijos).
Toliau ant grilio (salykines groteliu) apkepu is abieju pusiu baklazana iki graziai paruduos ir suminkstes .Kai jau matosi,kad baklazanai tuoj tuoj iskeps, apkepu duonos riekeles.Reik labai stebeti,kad duona nesudegtu.
Tada,nuimu nuo groteliu ir dedu i atskiras lekstes tokia seka suformuotus sumustinius : duona,baklazanas,mozarela ir pomidoro griezinelis.Galima uzmesti sviezio baziliko keleta lapeliu - tikrai bus skaniau.Viskas pipirinama,druskinama (arba slakstoma lengvo surumo naturaliu sojos padazu) ir paslakstoma geru alyvuogiu aliejumi.
Skanaus!


man toki patiekala pamirsta priminei, kita savaite butinai kepsiu.


Tikrinti, ar yra nauj´┐Ż atsakym´┐Ż temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Prane´┐Żti apie naujas ´┐Żinutes ´┐Żioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.829 ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż forume 416.088 143 Nari´┐Ż klube 702 Banga.lt laikrodis 20:11 Da´┐Żnai u´┐Żduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledasÖ, avietŰs, Soulmeitas
Statusas: ne narys (┴stoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano ßrankiai

PrivaŔios ■inutŰs
Mano temos
Dienora­tis
Draug° adresai
Mano duomenys

Mano meniu

┴ mano meniu ßkelti puslapß: Patarimai iskyloms: saslykai, sonkauliukai, zuvis - marinavimas, paruosimo budai

PrisijungŠ draugai

Visi draugai

Paie­ka

 

Da■nai u■duodami klausimai