Burokeliai ziemai?

Burokeliai ziemai?

Gal zinote kokiu receptu burokeliu misrainiu ziemai?

burokelius isverdi,nulupi,sutarkuoji stambia tarka(mes vadiname burokine),užpili obuoliu sultimis ,pakaitini iki virimo ir sandariai metaliniais dangteliais uždarai.Tinka ir prie mėsos bei žuvies patiekalu,ir šaltiems barščiams.

Reikia: 3 kg burokėlių, 0,5 kg krienų šaknų. Marinatui: 2/3 l vandens, 400 g cukraus, 200 g druskos, 1 stiklinė acto (9 proc.). Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame per burokinę tarką. Krienų šaknis nuskutame, sutarkuojame ir sumaišome su burokėliais. Sudedame į stiklainius. Iš marinatui skirtų produktų paruošiame marinatą ir karštą jį supilame ant burokėlių. Stiklainius pridengiame dangteliais ir pasterizuojame 90° C temperatūroje 1l talpos stiklainius 20 min., o 0,5 l - 15 min. Stiklainius karštus sandariai uždarome.

burokelius isvirti,sutarkuoti,vel sudeti i puoda ir uzpilti obuoliu sultimis,skaniausia zinoma butu antaniniu,bet jai nera nieko tokio galima parinkti rugstesniu ir kitokiu.Druskos pagal skoni,lauro lapu ir keleta pipiriuku iberkite.Uzvirti ir deti i iskaitintus stilainius.Sitokie burokeliai tinka salotoms,sriuboms,o ypatingai skanu darant saltibarscius pavasari.SKANAUS

O kodel man niekas tokiu burokeliu neparuosia.Neturesiu ka ziema valgyt. Liūdnas

tu ziema ziemos miego miegosi… Nekaltas burokeliu neaugines, taikosi i kitu ziemos atsargas Piktas

Na as gal nupirkti galeciau. Nekaltas

lengvos duonos… pfu buroku iesko… Piktas ne pirkt, o issiaugint reikia Piktas

Ha,augintoja mat atsirado.Gal nori pasakyt kad augini? Vazoneliose ant palanges… Juokiasi

neauginu, bet ir nevalgau Liūdnas

O kodel? Apakęs