Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamir­au slapta■odß  U■siregistruoti
RŰmŰjai:

Saslykai. Pasidalinkime patirtimi Niam niam...


Tikrinti, ar yra nauj´┐Ż atsakym´┐Ż temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Tem´┐Ż 2003 04 24 d. 10:06 prad´┐Żjo  marijole, per´┐Żi´┐Żr´┐Żta 3913 k.
Puslapiai: 1 2 paskutinis> 
marijole
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1137

2003-04-24 10:06 1 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: marijole ´┐Żtraukti marijole ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Pavasaris. Norisi lekti i gamta, issikepti saslyku. Kiek atsimenu, nebuvo tokios vasaros, kad netektu ragauti ju, ivairiai paruostu ir iskeptu. Pernai ragavau drauges paruostu, mirkytu majoneze ir keciupe Niam niam... Pati, visaip bandau. Kartais mesa mirkau prieskoniuose ir raudoname vyne, kartais - tiesiog palaikau su prieskoniais. Atrodo, iseina neblogai, bet norisi vis geriau ir geriau Mirkt. Kaip jus ruosiate mesa saslykams? Pasidalinkime patirtimi Laimingas...

zbite
Gera senbuvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4724

2003-04-24 10:30 2 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: zbite ´┐Żtraukti zbite ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
o tai labai tingu paieskoti temos tokios? Tokia jau yra, ir nera reikalo kurt nauju vienodu temu! Nekaltas
ieksok jau sukurtos, kurioje tikrai yra raugimo receptu. Taip

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/169354.83-=(1491263885


marijole
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1137

2003-04-24 10:39 3 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: marijole ´┐Żtraukti marijole ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
zbite ra­Ű:
o tai labai tingu paieskoti temos tokios? ji yra, ir nera reikalo kurt nauju Nekaltas
ieksok jau sukurtos, kurioje tikrai yra raugimo receptu. Taip


Nors ir yra... Nemegstu knistis po senas temas ir kazko ieskoti Ne. Kai noresiu ko nors ieskoti, pasiziuresiu i savo \"Valgiu enciklopedija\" đypsena.
\"Ateinu\" cia gyvai bendrauti, su gyvais zmonemis, kurie, irgi, gal nesiknisa po temas, o bendrauja. Be to: kiekviena diena Bangoje uzsiregistruoja nauju zmoniu, su naujomis idejomis, gera patirtimi.


iti
Da■na dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 667

2003-04-24 11:43 4 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: iti ´┐Żtraukti iti ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
As tai lauke keptu saslyku esu valgiusi tik 1 kart gyvenimeCha cha Neturiu ne zalio supratimo kaip jie paruosti buvo, ale visai skanu buvo kiek prisimenuNiam niam

zbite
Gera senbuvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4724

2003-04-24 11:54 5 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: zbite ´┐Żtraukti zbite ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

marijole ra­Ű:

Nemegstu knistis po senas temas ir kazko ieskoti Ne. .



blec uztenka paimti sena tema, parashyti zinute, ir ji atgis. kam kurti temas naujas? klausei receptu, tai ka, visiems, kas rashe receptus anoje temoje perrashyti is naujo?? Cha cha atsipeikek...


marijole
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1137

2003-04-24 12:06 6 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: marijole ´┐Żtraukti marijole ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
zbite ra­Ű:
blec uztenka paimti sena tema, parashyti zinute, ir ji atgis. kam kurti temas naujas? klausei receptu, tai ka, visiems, kas rashe receptus anoje temoje perrashyti is naujo?? Cha cha atsipeikek...


zbiteGŰlŰ,ko tu cia pyksti Baisu? Na, nerasyk, jei nepatinka ir neskaityk đypsena. nepamaciau as tos senos temos Ůliumbia...
Tai ka, tau nuo to skauda, ar ka? Kad cia mokai, geriau parasyk Marciux\'ui, kad mano tema istrintu Taip. Beje, jei butum, ne cia \"pykusi\", o i privata man parasiusi, buciau pati istrynusi - nedidele problema Ne.
Nepyk, geriau ko nors skanaus Niam niam uzvalgyk Labas.


smilygirl
Patyrusi gerietŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 759

2003-04-27 21:00 7 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: smilygirl ´┐Żtraukti smilygirl ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Man saslykai - Veee nezinau kodel bet jie man neskanus

Tozas
Da■nas dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 607

2003-04-28 03:14 8 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Tozas ´┐Żtraukti Tozas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Bandziau visaip saslykus raugti,ir tradiciskai ir nelabai, visokio raugo esu prisigalvojes teisingiau prisieksperimentaves, bet vienas nepavyksta, kaip islaikyti sultinguma??? Gal kas patars???

TevasFiodoras
Blogiausias senbuvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 8566

2003-04-28 09:43 9 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: TevasFiodoras ´┐Żtraukti TevasFiodoras ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Viena karta draugelis pakviete ant saslyku raugtu piene, tai po to metus laiko negalejau ziureti i juos.Baisu

marijole
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1137

2003-04-29 02:07 10 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: marijole ´┐Żtraukti marijole ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

Foxe1 ra­Ű:
Viena karta draugelis pakviete ant saslyku raugtu piene, tai po to metus laiko negalejau ziureti i juos.Baisu


Juokiasi Neisivaizduoju, kaip piene raugti, atrodo, bet kefyre raugtu, teko valgyti. Visai - nieko Gerai


marijole
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1137

2003-04-29 02:14 11 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: marijole ´┐Żtraukti marijole ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Tozas ra­Ű:
Bandziau visaip saslykus raugti,ir tradiciskai ir nelabai, visokio raugo esu prisigalvojes teisingiau prisieksperimentaves, bet vienas nepavyksta, kaip islaikyti sultinguma??? Gal kas patars???


Butent, as irgi, zinau daug marinavimo ( rauginimo ) budu, bet va, to sultingumo - ner.
Visai neseniai klausiau vieno, \"saslyku tautos\" atstovo, kaip padaryti, kad jie butu sultingi. Atsakymas buvo toks: kuo didesni gabalai, ir kuo trumpesnis mirkymo ( tik prieskoniuose ) laikas - uztenka palaikyti valanda iki kepimo. Dar nebandziau, laukiu siltesniu oru. đypsena


ElasBandis
Dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 84

2003-05-01 02:24 12 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: ElasBandis ´┐Żtraukti ElasBandis ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Daug budu esu isbandes, bet labiausiai yra vykes taip vadinamas saslyku raugimas \"sausuoju\" budu. Saslykai visada gaunasi skanus ir ne sausi. Kam idomu pabandykit:
- mesa paruosti reikia is vakaro(bent jau maziausiai 8 val. iki kepimo);
- supjaustykit mesa normaliais gabalais (kad truputi uz kiausini didesni butu);
- apiberkite mesos gabaliukus prieskoniais ir ismaisykite;
- paimkite trejeta svogunu ir juos supjaustykite;
- po to paimkite koki inda ir paberkit truputi ant jo dugno svogunu, po to paimkite mesos gabaliukus ir sudekite vienu sluoksniu, po to vel sluoksni svogunu ir taip sloksniuokite kol sudesite visa mesa. Svarbu, kad paskutiniame - virsutiniame sluoksnyje butu nemazai svogunu;
- tada inde esancius saslykus suslekite kokiu dangciu ar lekste uzdedami ant virsaus koki nors svori turinti daikta.
Kita diena drasiai maukite saslykus ant iesmo ir kepkite.
Priminsiu, jei norite, kad kepant saslykai nesudziutu, o butu sultingesni reikia teisingai juos uzmauti ant iesmo - tai yra maunant saslykus juos reikia prispausti viena prie kito, kad nebutu jokiu tarpu ir kepti reikia ne ant ugnies, o zariju.
Skanaus! đypsena



Gucci_nails
Da■na dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 634

2003-05-01 09:31 13 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Gucci_nails ´┐Żtraukti Gucci_nails ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
A­ tai i­ vakaro supjaustau mŰsytŠ gabaliukais, pridedu prieskoni°, sojos pada■o, jei ­a­lykas vi­tienos bűyinai kario tada pridedu majonezo (daug) nuo majonezo mŰsa tampa mink­ta.. o kitÓ dienÓ jau galima verti ant ie­m° ir kepti, o kÓ jau prie j° valgyti tai jau skonio reikalas...

marijole
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1137

2003-05-01 10:22 14 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: marijole ´┐Żtraukti marijole ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Buvome suplanave sventems ( pas mus Suomijoje, Geguzes 1-oji - didele svente ) kepti saslykus. Gerai, kad uzmirsau Drovus mesa uzraugti pagal ElasBandisGŰlŰ patarima...Is ryto ja i saldikli igrudome, nes pas mus, nuo pat ryto lyja, ir lietaus pabaigos nesimato Ne■inau...
Dabar ir galvoju: reikia musu \"salykinei\" stoga koki, sukalti... Cha cha



marijole
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1137

2003-05-01 10:26 15 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: marijole ´┐Żtraukti marijole ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Gucci_nails ra­Ű:
A­ tai i­ vakaro supjaustau mŰsytŠ gabaliukais, pridedu prieskoni°, sojos pada■o, jei ­a­lykas vi­tienos bűyinai kario tada pridedu majonezo (daug) nuo majonezo mŰsa tampa mink­ta.. o kitÓ dienÓ jau galima verti ant ie­m° ir kepti, o kÓ jau prie j° valgyti tai jau skonio reikalas...

Sojos padazo - nebandziau Ne, bet esu girdejusi, kad Gerai...


Tozas
Da■nas dalyvis

Klube: ne narys

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 607

2003-05-03 01:35 16 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Tozas ´┐Żtraukti Tozas ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż

marijole ra­Ű:
Tozas ra­Ű:
Bandziau visaip saslykus raugti,ir tradiciskai ir nelabai, visokio raugo esu prisigalvojes teisingiau prisieksperimentaves, bet vienas nepavyksta, kaip islaikyti sultinguma??? Gal kas patars???


Butent, as irgi, zinau daug marinavimo ( rauginimo ) budu, bet va, to sultingumo - ner.
Visai neseniai klausiau vieno, \"saslyku tautos\" atstovo, kaip padaryti, kad jie butu sultingi. Atsakymas buvo toks: kuo didesni gabalai, ir kuo trumpesnis mirkymo ( tik prieskoniuose ) laikas - uztenka palaikyti valanda iki kepimo. Dar nebandziau, laukiu siltesniu oru. đypsena

reiks pabandyti tokiu budu su versiena, gal pavyks
Niam niam


denisse
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 2276

2003-05-03 10:25 17 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: denisse ´┐Żtraukti denisse ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Na,saslyku ,niekada nemarinuoju ilgiau nei pora valandu.Ruosiu juos su grietine,tiesiog iprasti prieskoniai ir kaip drekinantis komponentas grietine,kadangi labai nemegstu ,kad jie viduje butu nedakepe ,visuomet pjaustau neipatingai dideliais gabaleliais
ir paprastas dalykelis.Kepant apslakstyti reikia alumi,ne vandeniu ,kaip iprastai daroma,o alumi.Pabandykite,gal itiks jusu skoniui.


toja
Patyrusi dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 1740

2004-06-03 09:26 18 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: toja ´┐Żtraukti toja ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Atgaivinu tema, nes manes laukia zygis bei 15-os zmoniu kompanijos maitinimas saslykais Baisu Gal isradot kokiu nauju saslyku rauginimo budu ???
Ir dar: kokia mesa parduotuvej pirkti, kad zmones reikstu maziausiai pretenziju? Lie■uvis T.y. kuria kiaules dali?


zbite
Gera senbuvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4616

2004-06-03 13:38 19 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: zbite ´┐Żtraukti zbite ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
"pati pati" mesa yra kiaulienos sprandine. ji tiesiog israizhyta smulkiom riebalu gyslelem, todel shashlai kepdami patys save pasiriebalina, todel gaunasi sultingi, minkshti shashlai.
taip kad pirkdama sprandine neapsiriksi. deja, brungiausia mesa...


~zivile~
Geriausia banginŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 2206

2004-06-03 14:14 20 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: ~zivile~ ´┐Żtraukti ~zivile~ ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Labai skanu mirkyti grietineje ,ir uzberta truputis prieskoniuNiam niam

rechka
Ultra dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 3659

2004-06-04 15:33 21 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: rechka ´┐Żtraukti rechka ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Kad gautusi geri saslai, kepimo technika turi buti tokia, kaip rase ElasBandis. Viskas teisingai. Marinuoti galima taip: mesa supjaustyta sumaisyti su ivairiais prieskoniais, man geriausiai kai su astriais. galima prideti smulkiai pjaustytu krapu. Apipilti rugpieniu ar isrugomis, sumaisyti, po 15 minuciu apipilti mineraliniu vandeniu. Viskas isputoja, po 2 valandu kepti. Kaitrumas toje vietoje, kur dedami iesmai turi buti toks, kad ranka galite islaikyti apie 5 sekundes. Jei stipriai lasa riebalai ir atsiranda ugnis, pilti alumi, patartina tamsiu, pvz porteriu.

xate
Da■na gerietŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 563

2004-06-04 16:42 22 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: xate ´┐Żtraukti xate ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Galima paprasŔiausiai marinuoti majoneze, mŰsa bűna l.mink­ta, dar ■inoma ßdŰti prieskoni°, ­vie■i° Ŕili pipir° ir kepti Niam niam

shizzle_dizzle
Ultra dalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 2046

2004-06-04 21:10 23 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: shizzle_dizzle ´┐Żtraukti shizzle_dizzle ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Ai man be vipindronu skaniausia:tevai apslaksto citrina,svogunu prideda,pipiru arba dar kazkaip atrodoten su kefyru bet neatsimenu gal ir taip nedare:geriau nebandykitCha cha Juokiasi

Rainwater
Gera senbuvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 4029

2004-07-16 16:32 24 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Rainwater ´┐Żtraukti Rainwater ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Keliu tema i virsu Cha cha
Ar zinot, kad dar labai svarbu kaip mesa pjaustysi saslykam. Kaip kad auksciau mineta-geriausia mesa saslykams-sprandine, o pjaustyt gabalais ne bet kaip, o tais riebalu vingiais. As visada marinuoju su svogunais, daug prieskoniu, truputis acto, alyvu aliejaus, pries kelias valandas pries kepant majonezo ir garstyciu. Tiesa, mano mesa marinuojasi 3 dienas.
Beja, gal kas turit ideju del darzoviu saslyko? Kokias darzoves naudojat ir kame marinuojat?


Aush
DalyvŰ

Klube: ne nar´┐Ż

Para´┐Ż´┐Ż ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż: 202

2004-07-16 16:49 25 ´┐Żinut´┐Ż i´┐Ż 30 Atsakyti forume: visiem Atsakyti priva´┐Żiai: Aush ´┐Żtraukti Aush ´┐Ż adres´┐Ż knygel´┐Ż
Keliu tema i virsu
Ar zinot, kad dar labai svarbu kaip mesa pjaustysi saslykam. Kaip kad auksciau mineta-geriausia mesa saslykams-sprandine, o pjaustyt gabalais ne bet kaip, o tais riebalu vingiais. As visada marinuoju su svogunais, daug prieskoniu, truputis acto, alyvu apiejaus, pries kelias valandas pries kepant majonezo ir garstyciu. Tiesa, mano mesa marinuojasi 3 dienas.
Beja, gal kas turit ideju del darzoviu saslyko? Kokias darzoves naudojat ir kame marinuojat?

vaje vaje,kad cia pastavy labai jau visko daaaug Taip ir aliejus ir actas ir majonezas ir garstycios,atrodo kad ka turi tai viska ir pili tik kefyriuka....pamirsai?Juokiasi

Tikrinti, ar yra nauj´┐Ż atsakym´┐Ż temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Prane´┐Żti apie naujas ´┐Żinutes ´┐Żioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.836 ´┐Żinu´┐Żi´┐Ż forume 411.093 143 Nari´┐Ż klube 700 Banga.lt laikrodis 21:55 Da´┐Żnai u´┐Żduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledasÖ, avietŰs, Soulmeitas
Statusas: ne narys (┴stoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano ßrankiai

PrivaŔios ■inutŰs
Mano temos
Dienora­tis
Draug° adresai
Mano duomenys

Mano meniu

┴ mano meniu ßkelti puslapß: Saslykai. Pasidalinkime patirtimi (j)...

PrisijungŠ draugai

Visi draugai

Paie­ka

 

Da■nai u■duodami klausimai